Předprodej byl ukončen

Love Me Harder 2
FESTIVAL / Erotika

Love Me Harder 2

sobota 30.9.2023 od 19:00
Fléda, Brno

O akci

Love Me Harder je pro kohokoliv, kdo chce zažít intenzivní noční zážitek v Brně za zvuku elektronické hudby. Na akci vládne liberální a sexuálně otevřená atmosféra, dovoleno je vše, co si budou obě strany přát a s čím budou souhlasit. Účelem akce je splnit si všechny svoje “diverse desires” a strávit tak nezapomenutelnou noc. Našim cílem je vytvořit bezpečný prostor pro zážitky, který jsou odlišné od těch, které se dějí v každodenním životě, a umožnit tak návštěvníkům nahlédnout do alternativních způsobů myšlení a chování. Staneme se místem, kde budete osvobozeni od společenských norem a konvencí a dostanete možnost vytvořit si svůj vlastní scénář k naplnění večera. K dispozici jsou mimo jiné i dark rooms, kde se můžete cítit zcela volní a nemusíte se bát být odvážní. 

Celým večerem Vás budou hudebně provádět DJs a dočkáte se i explicitní erotické show.

Love Me Harder je akce výjimečná svou přístupností a diverzitou, což znamená, že vítáme lidi bez ohledu na jejich pohlaví, sexuální orientaci, etnický původ nebo vzhled. Naším cílem je budování komunity, která spojuje lidi se stejným zájmem bez ohledu na sociální a kulturní rozdíly.

Jediné, bez čeho se k nám nedostanete, je dress code. Na Love Me Harder bude také přísně zakázáno pořizovat jakékoliv fotografie a audiovizuální záznamy. Chápeme, že je příjemné si své zážitky dokumentovat, v kontextu této akce to však vnímáme jako potenciální ohrožení pohodlí a soukromí všech zúčastněných. Ze stejného důvodu nebudeme mít ani žádného oficiálního fotografa. Soustředíme se na to dopřát sobě i vám intenzivní prožitek “tady a teď”, který se vám vryje pod kůži tak hluboko, že fotky nebudete potřebovat :)

Buďte prosím maximálně respektující, nezapomínejte také na to hlídat si své vlastní hranice. V klubu sice vládne liberální a otevřená atmosféra, je ale důležité brát v potaz stanovená pravidla, která přispívají k navození pozitivní a bezpečného klimatu na akci. Pokud se cítíte ztraceni nebo máte jakýkoliv dotaz, neváhejte se na akci přímo obrátit na organizační tým, který bude zřetelně označen (bude upřesněno), k dispozici bude v případě potřeby také akutní psychologická pomoc. 

Celý seznam pravidel je uveden na konci textu a budou také vyvěšena v prostoru akce.

DOOR POLICY
Připravte se prosím na to, že pro vstup na akci platí také několik pravidel. 

Kontrolovat se bude minimální věk 18 let. Do prostoru také nepustíme osoby pod vlivem omamných látek. Z bezpečnostních důvodů bude každý návštěvník zkontrolován u vchodu: ochranka mu nahlédne do tašky kvůli kontrole zbraní a/nebo dalších potenciálně nebezpečných předmětů. Je to hlavně proto, že chceme zajistit bezpečnost akce pro klid duše každého z vás. Za bezpečnostní kontrolou budete mít možnost navštívit hlídané šatny, kde bude jednak prostor pro převlečení dle dresscodu, který je povinný, a také odložení věcí včetně mobilního telefonu (z výše uvedených důvodů zachování soukromí účastníků). 

Chápeme,  že všechna popsaná pravidla mohou být vnímána jako příliš komplexní, nicméně jsme přesvědčeni, že jejich důsledné dodržení hraje klíčovou roli v navození příjemné a uvolněné atmosféry. Za jejich respektování vám nabídneme welcome drink.

DRESS CODE
Na akci je zakázán vstup v civilním oblečení. Úplné minimum je spodní prádlo, povoleny a vítány jsou harnessy, jakékoliv fetish materiály, kůže, latex, pvc, topless, nebo úplná nahota.

PRAVIDLA (TLDR)
1. Během večera je zakázáno pořizovat fotografie i videa.
2. Telefon nechte v hlídané šatně ve svém zavazadle. 
3. Přijďte jen tehdy, pokud se cítíte se dobře, a to jak fyzicky, tak psychicky.
4. Respektujte stanovený dresscode.
5. Poslouchejte pokyny organizátorů a respektujte je.
6. Než něco uděláte, vnímejte a naslouchejte. Nikdy nesahejte na druhého, pokud jasně neřekne, že s tím souhlasí. 
7. Přijďte včas, ať o nic nepřijdete. 
8. Zachovejte diskrétnost - nebuďte konkrétní v tom, kdo byl na párty. 
9. Pozvěte jen ty, kterým věříte a jejichž společnost si užíváte.
10. Pokud chcete o akci napsat, pošlete nám text před tím, než ho zveřejníte.

Další akce pořadatele

Love Me Harder 3 - 18. května od 20:00, Fléda, Brno