Předprodej byl ukončen

Potterfest 2023
FESTIVAL / Děti / Zájmy / Hobby

Potterfest 2023

sobota 2.9.2023 od 9:00
Cubex Centrum, Praha

O akci

Jste připraveni zažít kouzlo kouzelnického světa jako nikdy předtím? Pak si poznačte do kalendáře 2. 9. 2023, Potterfest – nejkouzelnější akci roku, která oslavuje brýlatého chlapce, který přežil!

www.potterfest.cz

Ať už jste nadšený fanoušek, který knihy četl snad stokrát, nebo jen občasný divák, který miluje kouzelnický svět, Potterfest má pro každého něco. Od interaktivních aktivit a ponořujících zážitků až po kostýmovou soutěž a kvízové výzvy. Festival je dokonalým místem pro nadšené Potterovské fanoušky. Projděte si kouzelnické trhy, ochutnejte máslový ležák nebo potkejte párek smrtijedů, všechno v bezpečném prostředí našeho kouzelnického areálu. Nechte se zařadit do vaší koleje, navštivte náš soubojnický klub, i místo, kde probíhá výzva s tchoříčky mezi zkušenými kouzelníky. Možná někde najdete i zlatonku!

Potterfest však není jen o zábavě a hrách. Je to také příležitost se dozvědět více o kouzelnickém světě. Navštivte diskuse o knihách a filmech s ostatními fanoušky a poslechněte si zajímavé hosty z kouzelnického světa. Odcházet budete s hlubším povědomím o postavách, tématech a kouzlech, které tento příběh dělají milovaným. Vezměte si své kouzelnické hůlky a pláště a přidejte se k nám na nejkouzelnější akci roku.

Potterfest je největší oslavou všeho, co souvisí s kouzelnickým světem, a to nechcete propásnout!

Více informací

www.potterfest.cz