Předprodej byl ukončen

I <3 You Honney Bunny/ křest
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

I <3 You Honney Bunny/ křest

pátek 4.12.2015 od 18:30
Cargo Gallery - Náplavka, Praha

O akci

Pražská kapela I Love You Honey Bunny představí single Introduction. Křest proběhne 4.12. v Cargo Gallery kotvící v Praze.

 

SUPPORT:
Bros 'n' Beasts
Lo Dost
The Vanilles
 

I Love You Honey Bunny je indi-brit-rocková kapela fungující od prosince 2013. Za necelé dva roky existence mají za sebou 5 singlů a přes 40 odehraných koncertů v Čechách a na Slovensku. Zahráli si například s anglickou kapelou Battle Lines v pražském ROXY nebo na Hradeckém Rock for People. Za zmínku stojí také třetí místo v celostátní soutěži ProRock nebo lednový Bandzone tip týdne. Překvapí vás nekompromisní živou produkcí s našlápnutým zvukem. Potěší fanoušky britských Arctic Monkeys nebo belgických Balthazar.
Sebastian Jacques: kytara a zpěv, druhý ročník herectví alternativního a loutkového divadla, DAMU
Martin Šolc: kytara, první ročník Arts Management, VŠE
Josef Keil: bicí, první ročník pražské konzervatoře, bicí nástroje
Kristián Kraevski: baskytara, druhý ročník strojní fakulty ČVUT

I Love You Honey Bunny pokřtí 4.12. na lodi Cargo Gallery, kotvící v Praze, svůj debutový videoklip k písni Introduction.
Single Introduction vznikal ve spolupráci s hudebním producentem Filipem Gemrothem. O klip se pak postarala producentka Annamarie Čermáková ve spolupráci s režisérem Michalem Hruškou, kameramanem Antonem Evdoshenko a výtvarnicí Katarínou Hollou. Postavu Maxe ztvárnil herec Adam Vacula. Max je imaginární postavou, která vytváří pomyslnou linku mezi singly, které se chystáme vydat. Single Introduction je úvodem do jeho života.

Kapela I Love You Honey Bunny je dobře známá živelnou atmosférou na svých koncertech, kde si přijdou na chuť milovníci, jak tvrdších žánrů, tak popové muziky. V čele s přesvědčivým vokálem Sebastiana Jaquese jsou zárukou kvalitního hudebního zážitku.

Více informací

lineup:

18:40 - 19:10: The Vanilles

19:30 - 20:15: Lo Dost

20:35 - 21:20: Bros n Beasts

21:45 - 22:45: I Love You Honey Bunny

23:00 - DJ