Předprodej byl ukončen

Mucha do řady!
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Mucha do řady!

pátek 22.1.2016 od 20:30
Cargo Gallery - Náplavka, Praha

O akci

PUNK IS NOT DEAD! Přesvědčit se můžeš už 22. 1., od 20:30, kdy ti NIKOLA MUCHA a legenda českého punku, kapela DO ŘADY! zadělá na polívku. TAK SE PŘIDEJ!

 

Kontroverzní femine punk, exkluzivně jen s kytarou! Nikdy jste nebyli Nikole blíž, než se vám to nyní podaří v nevšedním prostoru Cargo Gallery - lodi plné umění. 

Ahoj , zdravím všechny všechny příznivce prehistorického punkového sdružení Do řady!  a samozřejmě i ostatní podobně postižené individua.                                      Vyrážíme letos s inovovaným  koncertním programem "Myslím to upřímně..." kde zazní všechny skladby z tohoto CD, plus nezbytně nutné profláknuté a obehrané fláky typu ..Budeš mít všechno khaki,Gastarbeiter,Šampus ale i Jěžíš nebo Blaník...Největší změnou ale je to,že po překročení magické věkové hranice se nám postupně členové kapely transformovali do podoby našeho Standy vystoupivšího z obalu posledního CD.Pohled na šílené klauny pobíhající na pódiu dodává našim veskrze optimistickým a veselým songům další rozměr.

Další akce pořadatele

Xavier Baumaxa - 24. dubna od 20:30, Cargo Gallery - Smíchovská náplavka, Praha