Předprodej byl ukončen

Sto Zvířat pro pestrou společnost
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Pop, Punk, Rock

Sto Zvířat pro pestrou společnost

úterý 19.4.2016 od 17:30
Cargo Gallery - Náplavka, Praha

O akci

ABY ŽIVOT NESTÁL POD PSA, STO ZVÍŘAT ZAHRAJE BENEFIČNÍ KONCERT NA PODPORU VÝCVIKU ASISTENČNÍCH PSŮ.

 

Přijměte pozvání na benefiční koncert kapely Sto zvířat. Výtěžek ze vstupného je věnován sdružení Pestrá společnost, která se specializuje na výcvik asistenčních psů.

 

line up:

line up:
17:30 ukázka výcviku psů + předkapela Zelená konev
19:00 koncert STO ZVÍŘAT
20:00 afterparty + DJ Kolečko

Více informací

O nás:

Naše obecně prospěšná společnost vznikla začátkem roku 2009 z iniciativy několika lidí se společným zájmem o kynologii a práci v sociální oblasti. Tito lidé se rozhodli spojit svůj zájem a koníček ve svou profesi. Někteří z nově vznikajícího týmu se již kynologii profesionálně věnovali řadu let. Další přinesli praktické poznatky a zkušenosti z práce v sociální oblasti. Byl tak položen dobrý základ pro naši novou organizaci pracující na profesionální bázi. Již před samotným vznikem organizace se naše snaha setkala s pozitivní odezvou a hlásili se zájemci o naše služby. Rodící se tým vzal založení organizace jako velikou výzvu a mnozí z něho si ihned začali doplňovat kvalifikaci, aby byli opravdovým přínosem a mohli poskytovat kvalitní služby pro veřejnost.

Naše poslání:

Podporujeme nezávislost lidí s postižením a otevíráme jim možnosti žít pestrý život.

Cílem naší práce je:

  • Kvalitní výcvik a předání asistenčních psů pro osoby se zdravotním postižením
  • Aktivní zaměstnávání osob se zdravotním postižením
  • Vzdělávací program pro školy
  • Osvětová činnost pro širokou veřejnost
  • Realizace projektů k volnočasovým aktivitám zejména lidí s postižením
  • Kynologická poradna (konzultace, řešení problémového chování psů)

Naše společnost má celostátní působnost. Služby nabízíme osobám s různým zdravotním postižením, kterým pomáháme v integraci do společnosti prostřednictvím asistenčního psa. S našimi klienty spolupracujeme od výběru vhodného plemene až po kvalitní, plnohodnotné a bezproblémové soužití člověka se psem.Tohoto docílíme díky následným aktivitám se psem a jeho majitelem. Kvalitní a pečlivá práce našeho týmu je založena na individuálním přístupu k člověku, přístupu na základě Etického kodexu a Metodiky práce. Náplň naší práce s lidmi vychází především z jejich konkrétních potřeb. Zárukou profesionality jsou nejen naše zkušenosti, ale i vysoká míra sebereflexe. Cvičitelé svou práci konzultují jak mezi sebou, tak s dalšími osobami, které mají blízko k profesionální kynologii.

Zabýváme se také ochranou práv našich klientů a prosazujeme jednotné postavení všech asistenčních psů na stejnou úroveň.

Široké veřejnosti nabízíme pořádání vzdělávacích programů, prezentací a ukázek, které napomáhají pochopit vztah člověka a jeho psa či vztah osoby s postižením a majoritní společnosti. Dále nabízíme zprostředkování dalších kynologických služeb šitých na míru, o které může mít veřejnost zájem a kterým by se chtěla věnovat.

Všemi našimi aktivitami se snažíme zlepšovat kvalitu života lidí se psy.