Předprodej byl ukončen

Malá noc módy v Brně II.
FESTIVAL / TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Umění

Malá noc módy v Brně II.

sobota 4.11.2017 od 18:00
Stará Sokolovna, Brno

O akci

ČERSTVÁ MÓDA V BRNĚ

Druhý ročník akce Malá noc módy představí skoro dvě desítky nezávislých návrhářů a značek. Letos se navíc můžete těšit na experimentální díla studentů architektury, fotografie a malby, kteří vybočí ze svých klasických prací a představí svůj vlastní pohled na módu. Naše minulá událost byla zaměřena především na studenty Designu oděvů na brněnské SŠUD, tento rok ale uvidíte i tvorbu studentů ze zlínského ADO, plzeňské Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara a také pražské UMPRUM

KDY A KDE

Tentokrát se setkáme v prostorách historické Sokolovny z roku 1920 na Srbské 4. Jako dopravu doporučujeme použít trolejbus č. 32 ze zastávky Česká na zastávku Slovanské náměstí (10 minut), případně šalinu č. 6 / č. 1 ze zastávky Moravské náměstí na zastávku Husitská (10 minut).

/ / / PRVNÍ VLNA VSTUPENEK JE VYPRODANÁ / / /

AFTERPARTY

Na afterparty již tradičně spolupracujeme s trap / rapovým Dj De, který spolu s Dj Vinfield organizuje avantgardní večírky Explicit.

 

VÍCE NÁVRHÁŘŮ

Do programu stále přibývají nová jména - najděte si nás na facebooku nebo našich stránkách a žádné novinky Vám neuniknou! 

 

POTVRZENÍ NÁVRHÁŘI:

ANNA TRAN / NICOLE TAUBINGER & MAUD KOTASOVÁ / KATARÍNA MYDLIAROVÁ / NATÁLIA DREVENKOVÁ / SEVERA / OPEN KABINET / ELIŠKA PRAUSOVÁ / JAN SMEJKAL / JOHANA SKÁLOVÁ / BORIS KRAĽ / NATÁLIE VENCOVSKÁ A ŠÁRKA NAVRÁTILOVÁ / DANIELA ŠINDELKOVÁ / ADÉLA MITRENGOVÁ / EVA & HANA PROKOPOVY / MARTIN VALÍČEK & LENKA LEVÍČKOVÁ / ELIZABETH KANABE & ANNA JAŠKOVÁ / RAMBI VERA / RUKSAKY OD NATÁLY / RAPE INDUSTRIES

Více informací

FACEBOOK

INSTAGRAM

MALANOCMODY.TUMBLR.COM