Předprodej byl ukončen

Bruno Ferrari
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Bruno Ferrari

sobota 9.12.2017 od 20:00
Mersey Klub, Brno

O akci

Křest alba Ayahuascero

Díky klubu Mersey se po delším čase do Brna vrací „man fatal“ českého hudebního průmyslu, legendární alter ego kontroverzního Samira Hausera (Vanessa, Mortal Cabinet) – samotný Bruno Ferrari!

Bruno Ferrari je vyzrálý gentleman, který ví, co ženy chtějí a nebojí se jim to dát. Tento „zpívající feminista“ přichází se svým pátým albem, které nazval „Ayahuascero“. A jak vznikl název nového alba? Vnuknutí natočit toto album dostal Bruno během ceremonie, při které se popíjí nápoj připravovaný z posvátné amazonské liány Ayahuasca. Jako poctu této liáně nazval své nové album „Ayahuascero“. Většina písní na albu má oproti starším Ferrariho počinům české texty, hudbu pro něj tentokrát vytvářel skladatel Sirgull a album produkoval Moimir Papalescu spolu se světově uznávaným producentem Johnem Fryerem, který má na svém kontě například první desky Depeche mode nebo Nine Inch Nails.

Bruno Ferrari si pozval na natáčení několik nečekaných hostů, jako je sbormistr Bohumil Kulínský, nebo zpěvačka Jitka Zelenková, se kterou nazpíval duet s názvem „Věci, o kterých se nemluví“. Bruno Ferrari posílá v současnosti do světa svůj první videoklip k tomuto albu „Dívka z korporátu“ a brzy bude následovat již zmíněný duet s Jitkou Zelenkovou. Pražský křest alba „Ayahuascero“ se plánuje na 11.11.2017 v pražském Rock café a ten brněnský pak 9.12.2017 v Mersey klubu.

Další akce pořadatele

Mersey Gathering vol. 5 - 8. června od 16:00, Letní kino Špilberk, Brno

Michal Pavlíček + Bára Basiková – Faces Tour 2024 - 24. července od 20:00, Sono Centrum, Brno

Kateřina Marie Tichá a Bandjeez - Vánoční koncert - 4. prosince od 20:00, Sono Centrum, Brno

The Animals & Friends + Creedence Clearwater Revived + Flamengo - 30.1.2025 od 18:00, Sono Centrum, Brno

Pasion de Buena Vista - 14.2.2025 od 18:30, Sono Centrum, Brno

The Backbeat Beatles (Liverpool, UK) - 23. listopadu od 19:00, Sportovní hala DATART, Zlín

Pořadatel