Předprodej byl ukončen

Miloš Meier - Drumming Syndrome, koncert série Golden_eye.hb
KONCERT / Hudba – Rock

Miloš Meier - Drumming Syndrome, koncert série Golden_eye.hb

čtvrtek 27.9.2018 od 20:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod

Koná se v rámci

O akci

MILOŠ MEIER (*1984) (www.milosmeier.com)
ultra-technik a pořadatel bubenických workshopů Drumming Syndrome. Miloš již v 19 letech vyhrál konkurz do obnovených B.S.P., se kterými odehrál několik turné. V anketě posluchačů radia Beat a čtenářů časopisů Rock & Pop byl vybrán do české superskupiny spolu s Michalem Pavlíčkem, Kamilem Střihavkou, Vladimírem Kulhánkem, Romanem Dragounem a Janem Hrubým. V současnosti je členem metalové kapely Dymytry…

Klub Oko Havlíčkův Brod, 49.6082814N, 15.5775706E, www.kluboko.cz.

Parkování: před klubem (parkoviště Smetanovo náměstí – po 18. hodině bez poplatku)

Začátek dvouhodinového koncertu ve 21:00 hodin. Koncert je na stání.

Vstupné: 200 Kč v předprodeji i na místě.

Více informací

Přijďte se podívat na speciální vystoupení jednoho z nejuznávanějších a nejvytíženějších bubeníků v České republice, Miloše Meiera. Miloš má pověst excelentního technika, která mu zcela aktuálně zajistila pozvánku na podzimním evropské turné Guse G., kytaristy doprovodné kapely Ozzy Osbourne v letech 2009 - 2017. Návštěvníci loňského koncertu Michala Pavlíčka & spol. v Oku mají v čerstvé paměti fascinující desetiminutové bubenické sólo uprostřed koncertu. 

Samostatné koncerty Miloše Meiera, nazvané „Drumming Syndrome“, už přes 5 let získávají čím dál větší pozornost fanoušků a hudebních kritiků. Díky Milošově spolupráci s velikány české hudební scény (Michal Pavlíček, Kamil Střihavka, BSP, Supergroup.cz, Daniel Landa, Pražský Výběr, Stromboli, Wanastowi Vjecy, Aneta Langerová, …) lákají jeho vystoupení spoustu muzikantů a hudebních fajnšmekrů. Jeho působení v kapele Dymytry zase přitahuje pozornost fanoušků rockového a metalového žánru.

V programu Drumming Syndrome hraje Miloš Meier spoustu bubenických sól, skladby kapel, ve kterých působí a také skladby, které jsou speciálně složené pro tento projekt. Milošovo extrémní energické bubnování a vysoká hráčská technická dovednost dává vystoupení jedinečný a originální zážitek. Vše je pak doplněno o vizuální pódiovou show.

Díky vysoké bubenické kvalitě Miloš vystupoval s touto show na největších bubenických festivalech v Evropě. Mezi ně například patřily Meinl Drum Festivaly v Německu a Polsku, kde hrál po boku světové bubenické špičky používající činely značky Meinl. Dále je to festival Drummersday v Holandsku, kde zase hrál po boku belgických a holandských nejlepších bubeníků. Vrcholem bylo jeho bubnování na La Rioja Drumming Festivalu ve Španělsku, který je jedním z největších bubenických festivalů na světě. Tam Miloš hrál na jednom pódiu třeba s Rayem Luzierem z kapely Korn, Tommy Aldridgem – ex Ozzy Osbourne a Whitesnake, nebo Chrisem Colemanem – ex Prince. V letošním roce zaznamenal obrovský úspěch na Seoul Drum Festivalu v Jižní Korei, na svých sólových vystoupeních v Moskvě, nebo na Drumming Syndrome Tour v Polsku. Jeho umění je k vidění čím dál tím častěji i na dalších podobných akcích po celém světě. Hraje po boku největších světových bubenických es a jeho renomé tak stále vzrůstá.

Vrcholem vystoupení bude půl-hodinový set složený ze světových rockových a metalových hitů. V průběhu programu dojde na Milošovo vyprávění o jeho zkušenostech na domácí i zahraniční scéně, o vybavení, které používá a v případě zájmu proběhne i veřejná diskuse. Po skončení vystoupení je možnost osobního setkání u jeho Drumming Syndrome stánku, kde je možno získat plakát, či zakoupit podpisové paličky a další zboží z nabídky.

Nenechte si tuto skvělou hudební show ujít!

****

Show Drumming Syndrome je součástí koncertního projektu GOLDEN_EYE.HB (podzim) 2018 - jednotlivé koncerty:

27.09.2018 Miloš Meier – DRUMMING SYNDROME

05.10.2018 Michal Prokop & FRAMUS FIVE (www.michalprokop.cz) / Václav Koubek (www.vaclavkoubek.cz) / BASS (www.facebook.com/bassrockreunion)

19.10.2018 SUPERGROUP.CZ (Michal Pavlíček, Kamil Střihavka, Vladimír "Guma" Kulhánek, Klaudius Kryšpín, Roman Dragoun, Jan Hrubý) (www.rocking.cz/supergroup) / JAZZ JOINT (www.bandzone.cz/jazzjoint)

2.11.2018 SKINNY MOLLY (USA) Mike Estes ex-Lynyrd Skynyrd (www.skinnymollyrocks.com) / PUMPA (www.pumparock.cz) / TRAFFIC JAM (www.stockfest.cz/traffic-jam)

Přenosný pas na tři koncerty + Drumming Syndrome od začátku do konce za 1.000 Kč JIŽ V PRODEJI - Obchůdek Tulipán nebo www.smsticket.cz.

Bližší informace o koncertu a rezervace: e-mail: kletecka@thb.cz, tel. 602 567 728

Další akce pořadatele

Kletyend Goes To Brokenwood 2 - 27. září od 20:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod

J.A.R. - 11. října od 21:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod

Krausberry - 15. listopadu od 21:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod

Etc..., Olin Nejezchleba & Kybabu - 25. října od 20:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod

Kecy & politika v Havlíčkově Brodě - 4. června od 19:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod