Předprodej byl ukončen

Shaolin - Mystické síly mnichů 2018
DIVADLO / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / VÝSTAVA / Představení / Sport / Umění

Shaolin - Mystické síly mnichů 2018

čtvrtek 1.3.2018 od 19:00
Zoner Bobyhall, Brno

O akci

Poznejte nadpozemské umění, kulturu a víru Shaolinu. Fascinující skupina mnichů přímo ze šaolinského kláštera se vrací do České republiky s novým programem.

Jedinečná show, která vyprodává stadiony po celém světě, míří na přelomu února a března opět do Prahy a Brna. Mniši z kolébky filozofického učení i bojového umění kung fu - čínského kláštera v Shaolinu - se na svém světovém turné zastaví i v Kongresovém centru a Laser show hall.

Neuvěřitelná podívaná, kterou obdivovala britská panovnice či americký prezident, spojuje artistické výkony a bojové dovednosti s buddhistickým učením. 

Show shaolinských mnichů patří svou jedinečností mezi záhady současného světa a patří k tomu nejlepšímu, co Čína vyváží do zahraničí. V této velké zemi patří výuka bojových umění k prestižním zaměstnáním i studiím a Shaolin je mezi kláštery absolutní špičkou. 

Více informací

Při představení uvidíte jak osmileté benjamínky, tak dospělé muže či starce, kteří nehrají bezbolestné divadlo, ale nastavují svá těla úderům protivníků, hrotům kopí, ocelovým ostřím či dřevěným tyčím.

To, co předvádí v okleštěné podobě a sestříhané ve filemech Bruce Lee, můžete vidět v plné parádě a živě na pódiu Kongresového centra Praha 28. února od 19:00 hod a v Brně – BOBY centru 1.března od 19:00 hod.

Program je vhodný pro děti od 5let. Délka představení cca 2 x 45min s přestávkou. Děti do 120 cm vstup ZDARMA bez nároku na místo.

V ceně VIP vstupenky v je občerstvení vč. alko a nealko nápojů.

Více informací:  http://www.shaolin.cz/