Předprodej byl ukončen

Tradiční Motortechna
VÝSTAVA

Tradiční Motortechna

sobota 21.4.2018 od 8:00
Výstaviště BVV, Brno

O akci

Trhy a výstava historických vozidel, součástí, náhradních dílů a dokumentace. Návštěvníci mohou obdivovat automobily, motocykly a sběratelské předměty.¨

Jarní výstava proběhne na ploše 1.730 m² v krytých pavilonech (Pavilon Z) a 11.200 m² na volné ploše BVV.

Více informací

Od října 2003 probíhá MotorTechna na ploše BVV. Návštěvnost akce má neustále narůstající tendenci, přibližně 430 prodejců a 3400 zájemců o koupi či prohlídku. Na výstavě bývá v expozicích na 60 aut a 40 motocyklů. Sortiment se rozšiřuje o nabídky v různých sběratelských oborech. Dále o prezentaci renovátorských firem a firem vyrábějících náhradní součástky a nejrůznější doplňky pro veterány včetně dobového oblečení.

Akce je zajišťována v přípravném období 4 lidmi, v době vlastní akce je 45 pořadatelů. Prodávající mají možnost si předobjednat prodejní plochu a eventuelně zablokovat si stejnou plochu na následující akci. Mají možnost příjezdu již odpoledne před akcí. Tato praxe je zcela běžná na všech akcích podobného druhu v zahraničí.

S narůstajícím počtem účastníků roste i počet zahraničních účastníků, kteří již zcela pravidelně MotorTechnu navštěvují. (Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rakousko, Německo, Slovinsko, Litva, Itálie). Dále se vyskytují i návštěvníci z Holandska, Francie a Norska.

Budoucnost

Díky možnostem, které brněnské výstaviště nabízí se dá očekávat další nárůst zájemců jak tuzemských tak i zahraničních. Organizátoři mají zájem o neustálé zlepšování podmínek, jak po stránce organizační, tak i prostorové. Jediný v současné době zcela neřešitelný problém spočívá v nemožnosti zajištění pevného termínu a prostoru pořádání akce. V tomto ohledu se organizátoři musí zcela přizpůsobit BVV.