Předprodej byl ukončen

Thom Artway
KONCERT / Hudba – Pop

Thom Artway

pátek 6.4.2018 od 20:00
Kavárna Trojka, Brno

O akci

Mladý talentovaný písničkář a držitel dvou Andělů Thom Artway přijede zahrát do Brna a to v doprovodu své kapely. 

Začátek ve 20 h.

Vstupenky na místě za 180,- Kč. 

 

 

Více informací

Thom Artway je český pop-folkový zpěvák a muzikant. Patří ke generaci mladých písničkářů, kteří vyrůstali s kytarou v ruce na ulicích světových měst. Jako busker začínal u Lennonovy zdi v Praze na Malé Straně. V roce 2013 nahrál EP Still Standing Unknown. V této době také strávil pět měsíců v Austrálii, kde se věnoval cestování a pouličnímu hraní.

První singl I Have No Inspiration byl vydán v roce 2015 a zaznamenal obrovský úspěch. Skladba se okamžitě stala hitem a na více než rok a půl ovládla přední příčky českých hitparád. Následovalo očekávané debutové album s názvem Hedgehog, které vyšlo u vydavatelství Warner Music v září 2016. Za desku získal Thom Artway hned dvě ceny Akademie populární hudby Anděl 2016, a to v kategoriích Zpěvák roku a Objev roku.

Thom Artway je výhercem projektu Czech Fresh, který je zaměřen na podporu exportu české hudby do zahraničí a jehož cílem je, ve spolupráci s respektovanou hudební agenturou United Talent Agency, představit vítězného umělce na mezinárodní hudební scéně. V současné době připravuje Thom nové album, na které se můžete těšit na podzim 2018.