Předprodej byl ukončen

Beseda s účastníky Dakaru 2018
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Děti / Sport

Beseda s účastníky Dakaru 2018

čtvrtek 8.3.2018 od 19:00
Klub Šelepka, Brno

O akci

Pokud patříte k fanouškům nejtěžší rally na světě, kterou Dakar bezesporu je, tak si přijďte na Šelepku v Brně 8. března od 19h. poslechnout vyprávění jejích přímých účastníků, kteří v letošním ročníku 2018 zažili vůbec nejtěžší Dakar od dob, co se přestěhoval z Afriky na území jižní Ameriky. Pozvání na besedu přijali jezdci týmu Moto Racing Group. Olga "Ollie" Roučková - jediná žena z Čech, která kdy dojela do cíle, Milan Engel - čtyřnásobný účastník, který jel na stroji KTM Replica Dakar 450 ccm a manažer a spolumajitel týmu MRG Ervin Krajčovič, který má za sebou mimo jiné i 12ti letou účast v MS motokrosu v třídě MX1 se svým týmem Delta Racing Team jako manažer a majitel týmu.  Dále z MRG týmu se možná zúčastní Tomáš Kubiena, Jan Veselý. Tomáš Kubiena, který letos jel svůj druhý Dakar a ve chvíli, kdy se pohyboval v top 10, musel odstoupit pro technickou závadu. Jel na quadu (čtyřkolce) Hawk 690. 
Také by měl přijet Jan Veselý - osminásobný účastník Dakaru, který letos jel nejtěžší dakarskou kategorii Malle moto. Jel pouze s tím co mohl vzít sebou, bez podpory mechaniků, spal ve stanu, apod. Byl odkázaný výhradně sám na sebe. 

Jsem velmi ráda, že svoji účast přislíbil i moravský jezdec - Jan Brabec z Big Shock Racing. Tento hustopečský rodák, který sbíral své první zkušenosti v motokrosu, superkrosu a závodil několik sezón v Itálii se teď na svém prvním Dakaru umístil jako nejlepší český jezdec v kategorii moto.

Těšíme se na vás na Šelepce s účastníky Dakaru 2018 :)

 

Vstupné : 

V předprodeji : 120,-  Kč

Na místě :  150,- Kč

Více informací

FB událost :

 

https://www.facebook.com/events/1919262841735687/