Předprodej byl ukončen

brnoNADIVOKO
FESTIVAL / KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / TANEČNÍ PARTY / Gastro / Hudba

brnoNADIVOKO

25. – 26. dubna 2018 od 14:00
Malá Amerika, Brno

O akci

brnoNADIVOKO
cestovatelský festival / 25. - 26. 4 2018 / Brno, Malá Amerika

 

Taky se ti stýská po chaosu letišť, otravné chuti ovesných vloček k snídani, nekonečném smlouvání a dalších krásách cestování? Neboj! Léto už se blíží. A abychom si čekání na ranní rosu, čaj z ešusu a puchýře na nohách zpříjemnili, je tu jarní brnoNADIVOKO. Festival cestovatelských přednášek, exotického jídla, industriální, hravé krásy a skvělá hudba. Pojďme si to užít nadivoko, mimo semišové sedačky kinosálů. Příjď na Malou Ameriku a možná taky odejdeš s koupenou letenkou a parťákem na výlet.

 

PROČ NADIVOKO?

Festival NADIVOKO to je víkend pod stanem na Vysočině, rybník, fascinující přednášky, pódium z palet na louce, otevřený lidi, neuvěřitelná atmosféra a energie, ze který můžete žít ještě dlouho po tom, co vám odlehnou bubínky z posledního koncertu. Pecka.

Nevydrželi jsme to. Nemůžeme se dočkat babího léta, a tak byl počat mladší bráška brnoNADIVOKO. Rybník jsme vyměnili za Malou Ameriku, místo lesa máme koleje, ale všechno ostatní můžeme mít i v Brně.
 

Více informací

Základní info?

Festival je dvoudenní a je koncipován jako inspirující koktejl přednášek, workshopů, doprovodného programu a hudby. Vše proběhne na jednom místě, začínáme od 14h workshopy  a od 17h přednáškami. Na projekce navazuje koncert a cestovatelská párty. Areál bude otevřený až do nočních hodin, bude tu hořet oheň, kde si budete moct opéct buřta, ochutnat i něco exotičtějšího, nezapomínáme na burzu průvodců, těšit se můžete na zajímavé světelné instalace a zejména zajímavé lidi!. Ve čtvrtek pro vás chystáme inpirující snídani s doprovodným programem. Akce bude zakončena ve čtvrtek již ve 22h a rádi uvítáme pomoc při uklízení místa.

 

Program festivalu najdete zde.

 

Místo

Postindustriální prostor Malá Amerika u hlavního nádraží, místo viz mapy.cz  

K budově je přístup z ulice Nádražní od zastávky Nové sady skrze vjezd parkoviště , kdo ještě stále netuší kudy, ať mrkne zde. Prosíme vás, nechoďte k nám přímo z kolejiště nebo z nástupiště od Jihlavy, děkujeme.