Předprodej byl ukončen

Hotel roku - Czech Hotel Awards 2018
KONFERENCE / KONGRES / PLES / GALA VEČER / PŘEDNÁŠKA / Byznys / Profesní

Hotel roku - Czech Hotel Awards 2018

pondělí 19.3.2018 od 19:00
Martinický palác, Praha

O akci

Sedmý ročník udílení cen Hotel roku 2018 - Czech Hotel Awards. Tato důležitá hotelová událost si klade za cíl, představit široké veřejnosti skutečně to nejlepší, co česká hotelová scéna nabízí. Podstatou udílení cen Czech Hotel Awards je snaha o vytvoření zodpovědné platformy, která veřejnosti umožní, zorientovat se v široké nabídce ubytovacích zařízení. Chceme, aby ocenění Czech Hotel Awards bylo vnímáno jako orientační bod, zaručující vysokou kvalitu.

Czech Hotel Awards – Hotel roku 2018 je přehlídkou českých hotelů nabízejících nejkvalitnější služby a klade si za cíl zmapovat a zviditelnit nejlepší hotely po celé České republice. 

Ocenění pro Hotel roku 2018 jsou udělována pro každý kraj a pražský obvod. Nominované hotely jsou registrovány na oficiálních webových stránkách soutěže, kde pro svůj nejoblíbenější hotel v kategoriích 3, 4, 5 hvězd a Wellness&Spa a Congress  hlasuje veřejnost. Na základě součtu hlasů bude vyhodnocen absolutní vítěz kategorií Wellness&Spa a Congress. O absolutním vítězi v kategoriích 3, 4, 5 hvězd rozhodne odborná porota.

Podílejte se spolu s námi na růstu kvality a naplňování potenciálu ubytovacích zařízení v České republice a přijďte si užít spoutu zábavy, dobrého jídla na slavnostní galavečer.

Více informací

Pro více informací nás kontaktujte na info@hotelawards.cz

www.hotelawards.cz