Předprodej byl ukončen

Festival Humanity a Solidarity #Býtbezdomova
KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Hudba – Elektronika, Folk / Country, Rock, Worldmusic

Festival Humanity a Solidarity #Býtbezdomova

úterý 17.4.2018 od 18:00
Rock Café, Praha

O akci

Festival Humanity a Solidarity proběhne 17. dubna 2018 v pražském klubu Rock Café pod taktovkou zájmového spolku Studenti FHS UK – tentokrát se zaměřením na bezdomovectví.

Účastníci festivalu si budou moci poslechnout tematickou debatu mezi aktéry zapojenými do problematiky, zhlédnout uměleckou výstavu Obrazů bez domova a poslechnout si několik hudebních interpretů. Výtěžek ze vstupného pořadatelé věnují organizaci Aslido, akční skupině s lidmi bez domova.
Cílem festivalu je jako každým rokem poukázat na palčivé společenské problémy dneška. Pořadatelé chtějí díky zprostředkování kontaktu s lidmi v problematických situacích oživit veřejnou debatu a zároveň podnítit chuť veřejnosti se na řešení daných problémů podílet.

Více informací

18:15 #Býtbezdomova - debata

Moderovaná debata mezi zúčastněnými aktéry na téma kdo jsou lidé bez domova a jak je možné tuto problematiku řešit.

20:30 Hudba

Sara Caramatti - folk

Donrvetr - rock

Johuš Matuš - experimental electronica

Minimum  - synthpop

 

 

Jídlo nám připraví Kuchařky bez domova, své výrobky nabídnou Ženy v ohrožení a hudební část začne písničkářka Sáry Caramatti tematickým songem o domově. Následovat bude skvělá pardubická rocková skupina Donrvetr, interpretka Johuš Matuš s experimentáln í elektronikou směru rural-pop bude na pořadu třetí a hudební část zakončí synthpop kapela Minimum a bude opravdu na co koukat.