Předprodej byl ukončen

teepee + Those Goddamn Hippies
KONCERT / Hudba – Elektronika, Rock

teepee + Those Goddamn Hippies

čtvrtek 5.4.2018 od 20:00
Divadlo Pod lampou, Plzeň

O akci

Indie folkový projekt teepee Terezy Lavičkové a Miroslava Patočky se po půlroční pauze vrací na klubovou scénu v rozšířené sestavě o bubeníka Martina. V rámci svého prvního evropského turné zahrají i v domovské Plzni společně s kapelou Those Goddamn Hippies, jejíž frontman Tom Marsh produkoval aktuální singl teepee Running Around, který zde bude pokřtěn. 
Po vydání EP Mirrors (2017) a debutového alba Albatross (2016) se teepee vrací s novým materiálem, obohacení o nové příběhy a zvuková spektra. Za téměř tři roky existence si kapela teepee získala oblibu fanoušků i hudebních kritiků a jejich hudbu zařadila do svého vysílání například pražská rádia Expres FM, Radio 1 či slovenské Radio FM. Kapela také vydatně koncertovala po celé ČR a předskakovala známějším jménům jako Oh Wonder, Emma Smetana či Republic of Two. Nyní se premiérově představí i na zahraničních koncertech. 
Those Goddamn Hippies jsou sólovým projektem anglického muzikanta a producenta Toma Marshe, který se usadil v rakouské Vídni. Spojuje jemnou elektroniku s kytarovými riffy, které tvoří nezapomenutelnou náladu. 
„Kromě vystupování pro zcela nové publikum v zahraničních městech se velice těším na představení nových skladeb a aranží těch doposud známých domácímu publiku. Věřím, že pro nás toto turné bude dalším důležitým krokem vpřed a že své fanoušky příjemně překvapíme,“ uvádí zpěvák kapely M. Patočka. 
„Myslím, že jsme o něco veselejší, tak budou mít letošní koncerty světlejší atmosféru. Zároveň nám Martin dodal rytmus, takže doufám, že letos publikum trochu více rozhýbeme,“ dodává Tereza.