Předprodej byl ukončen

Davová Psychóza / Adacta / Bratislavské Dievčatá
KONCERT / Hudba – Metal, Punk

Davová Psychóza / Adacta / Bratislavské Dievčatá

pátek 27.4.2018 od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

Davová Psychóza (SK)

Těžko o téhle partě říct něco nového – naštěstí není třeba říkat téměř nic! Bratislavská punkrocková legenda Davová psychóza se po loňském koncertu na Melodce vrací do Brna a ani 30+ let existence v žádném případě nic neubralo na energii, kterou tito generálové hc/punk scény servírují z podia. Jen málo lokálních hc/punx nemá naposlouchanou alespoň jednu desku z jejich diskografie a směle tedy můžeme tvrdit, že Davová Psychóza je jednou z nejinspirativnějších kapel, která vzešla z československé hc/punk líhně. Radujme sa, veseľme sa!

Adacta (SK)

Ačkoliv je Adacta vlastně o celou generaci pankáčů mladší, rozhodně se nejedná o žádné nováčky a mezi Adactou a Davovou Psychózou existuje i určité personální propojení. Tvrdou prací a intenzivním koncertováním po celé Evropě (a mj. i Brazílii) se tato kapela vyšvihla na špičku slovenské černobílé scény a jeden z jejich songů se dokonce objevil ve výběru oblíbených věcí Igora Cavalery ze Sepultury (!). Koneckonců ani Adactu jistě není třeba brněnským punks představovat - jejich valivý sound jste si mohli v místním pitu vychutnat již několikrát, naposledy nás rozhýbali společně s mexickými Generacion Suicida a See You in Hell minulý říjen. Od té doby již každopádně uplynulo několik měsíců a je tedy naší příjemnou povinností znovu si ověřit ničivý dopad tohoto temného crustcorového válce na lidské ústrojí.

Bratislavské dievčatá (SK)

Za kapelou Bratislavské dievčatá se skrývá trojice muzikantů, kteří mají za sebou fungování v předních slovenských punkových kapelách (Zóna A, Krach, Barbus) a je to samozřejmě znát. Přehled, energie, lehkost, jedna chytlavá melodie za druhou a hlavně radost, kterou jim hraní přináší, je obsažena v každé vteřině jejich koncertu. Na chvíli můžete zapomenout na válku, která zuří za vašimi okny – tento punk je hlavně o zábavě a společné energii. Dáme Pogo?! To si kuř, že dáme pogo.

vstup : 220,- ( předprodej ) / 280,- ( na místě )