Předprodej byl ukončen

Hlasový workshop „Každý umí zpívat“ s Idou Kelarovou
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální / Osobní rozvoj / Umění

Hlasový workshop „Každý umí zpívat“ s Idou Kelarovou

15. – 17. června 2018 od 18:00
Studio ITAKA, Praha

O akci

Na tento workshop se může přihlásit každý z vás, kdo cítíte hlubokou potřebu si zazpívat. Idin způsob otvírání a objevování lidského hlasu není vedený zájmem o dosáhnutí technické dokonalosti. Není to snaha jak krásněji, silněji a lépe zpívat.

Workshop je otevřen pro každého, kdo má chuť projít přes neskutečnou sílu předsudků, zvyků, zlozvyků a hlavně strachem, který nám brání v tom, nadechnout se, otevřít se a zpívat.

Každý má možnost si na tomto workshopu Idy Kelarové zazpívat a inspirovat se její filozofií a její unikátní ojedinělou metodou.

Zpěv je v prvé řadě lék. Zazpívat si z plných plic je nejlepším lékem proti depresím a dodává sílu potřebnou k plnohodnotnému prožití života. Již dnes si lidé víc a víc uvědomují jakým důležitým lékem proti stresu a nemocem je samotný zpěv. Zpěv je důležitý pro vyjádření osobnosti a pomáhá uvolnit nakumulované emoce, které se v těle zadržují a proměňují v negativní energii.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, poznání třicetileté intenzivní práce s lidmi a lidským hlasem, které Ida zasvětila svůj život.