Předprodej byl ukončen

Balkan Fiesta ( gipsy rumba flamenco czoro moro )
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Balkan Fiesta ( gipsy rumba flamenco czoro moro )

čtvrtek 26.4.2018 od 21:00
Klub FAMU, Praha

O akci

Vyhlášený balkánský večer lodě Tajemství to naposledy před letní sezónou roztočí na pevnině v centru Prahy. Tentokrát zakotvíme v oblíbeném pražském podzemí na pódiu KLUBU FAMU. Originální čoro moro s obrovským nákladem balkánského temperamentu, romácké živelnosti i divadelní hravosti. V programu zazáří flamenko hvězda, tanečnice a zpěvačka MAGDA NAVARRETE a její kapela CARAVANA BANDA, originální romácký bašavel TRIO ROMANO nebo Rádio 1 legenda GADJO.CZ s romským akordeonistou MÁRIEM BIHÁRIM. Nesmí chybět DJ ROMARIO nebo JAMES WING a jejich speciálně ušitý balkánský kabátek. Jediná noha nezůstane v klidu. A to není zdaleka všechno. 

Dále se můžete těšit na mimořádné flameco taneční kreace MAGDY NAVARRETE, okouzlující kabaretní divu YAZZ nebo štamprli slivovičky pro první návštěvníky grátis. POZOR program celé noci je průběžně aktualizovaný. Stále přikládáme do ohně. RAKIJA N ROLL CELÝ VEČER !

Více informací

Zvukové ochutnávky programu celého večera uslyšíte v pravidelné world music hodince pražského Rádia 1 v relaci VŠECHNY HUDBY SVĚTA ( vždy každou neděli mezi 14:00 a 15:00 ). Víc informací >>> RADIO 1 WORLD MUSIC SESSION !