Předprodej byl ukončen

GREGORIAN - Holy Chants Tour 2018
KONCERT / Hudba – Pop, Rock, Spirituální

GREGORIAN - Holy Chants Tour 2018

úterý 11.12.2018 od 19:00
Kongresové centrum, Praha

O akci

GREGORIAN - HOLY CHANTS TOUR 2018

Nekrásnější vánoční skladby od počátku věků

speciální host: Amelia Brightman

11.12. + 12.12. vždy v 19:00

PRAHA, Kongresové centrum

www.gregorian2018.cz

Vystupující

Gregorian (DE) – web

Více informací

Gregorian vydali v listopadu 2017 nové album s názvem HOLY CHANTS s nejkrásnějšími vánočními skladbami, které samy o sobě vznikaly skutečně již od počátku věků a byly postupně upravovány a vylepšovány. Tyto skladby v jedinečných aranžích zahrají Gregorian v Praze na koncertech 11. a 12. prosince, které naváží na úchvatný vyprodaný koncert Royal Christmas Gala, kde byli Gregorian hlavními hvězdami společně se Sarah Brightman.

Na počátku byl prostý nápad producentů světoznámé skupiny Enigma. Když navštívili chrám a slyšeli gregoriánské chorály, zrodila se zajímavá myšlenka - vezmeme ty nejlepší skladby a předvedeme je jako gregoriánský chorál. Poskládali neuvěřitelně vyvážené a dokonale harmonické uskupení zpěváků, přidali k nim jedinečnou Amelii Brightman, tak se zrodilo uskupení Gregorian, které si od roku 1999 získalo stovky milionů fanoušků po celé planetě a získalo přízvisko „Nejlepší chorálová skupina světa“.

GREGORIAN jsou jiní, nenapodobitelní a dokonalí - svou hudbu dovedli až k magické dokonalosti - každý nástroj a hlas mají své nezaměnitelné místo a tvoří dokonalou harmonii. Světové hity upravené do jedinečné gregoriánské podoby přepraví posluchače do jiného časoprostoru a inspirují každého k přemítání nad svým životem.

Dechberoucí živá produkce, dokonalý zpěv, skvělí muzikanti, gigantická světelná show, velkolepé vizuální efekty (ohně, lasery, hry se zrcadly a další) a působivé choreografie jsou doplněny mocnými hlasy osmi klasicky školených zpěváků, které doplňuje také úchvatná zpěvačka Amelia Brightman.

„Letošní koncertní tour HOLY CHANTS představí tolik krásných skladeb, že ani nevím, kterou z nich vlastně začít, abych ty ostatní neurazil. Těšit se můžeme na Ave Maria, Panis Angelicus, Mistletoe And Wine, Frozen World, Celebrate Christmas, Walking In The Air, You’ll See The Snow či Silent Night“, říká producent Miroslav Bučko.