Předprodej byl ukončen

Murder Murder (CAN) + emozpěv
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Punk, Worldmusic

Murder Murder (CAN) + emozpěv

úterý 15.5.2018 od 19:00
Café V lese, Praha

O akci

Datum 15.května 2018 si ve svých diářích mohou červeně zakroužkovat všichni milovníci současného autentického country říznutého punkem. Do Vršovic tentokrát nedorazí Rozenheim, ale bad boys ze severního Ontaria v Kanadě - kapela Murder Murder.

V rámci svého letos již druhého výjezdu do Evropy tahle vypečená šestičlenná parta desperátů v Café V Lese představí skladby ze svojí poslední desky Wicked Lines & Veins a dozajista svým vystoupením obhájí svoji reputaci jako "six piece shit kicking acoustic set up".

Murder Murder ve svojí tvorbě míchají tradiční country a folk se současným náhledem na život v izolovaném Severním Ontariu a špetkou punkové energie. Výsledkem je něco, co samotní Murder Murder nazývají punk-rock-bluegrass-country balady, nebo taky zkráceně murder balads.

Jako support se s headlinerem celého večera v disciplíně "ne úplně veselé písničky za doprovodu akustické kytary", popasují folkoví harcovníci emozpěv, tentokrát nikoliv v klasickém duu, ale hned ve čtyřech. Bicí sice v tomto kvartetu nebudou, ale kdo emozpěv zná, dobře ví, že dupárna to bude i bez nich.