Předprodej byl ukončen

Řezník & Sodoma Gomora
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

Řezník & Sodoma Gomora

pátek 3.8.2018 od 20:30
Cargo Gallery - Smíchovská náplavka, Praha

O akci

Dlouholetý parťáci v rapu Řezník a SWD tak s albem Bůh Se Utnul vytyčili nověj směr, pro kterej zvolili i nový alter-ega M.Engele a DeSade (později se připojil i DJ Ill Rick). Po velkym úspěchu týhle desky (a předevšim pak klipu „Sodoma Gomora Rap“) přišla šance předskakovat v Lucerna Music Baru před Necrem a posléze před Jedi Mind Tricks. To už se Sodoma zapsala i pod kůži běžnejch rapovejch fans.

V roce 2010 vychází po dlouhých přípravách dlouhohrající album Na Konci Tunelu je Tma. Tentokrát se vybírali pouze ty nejvytříbenější beaty a hosti (King Gordy, Bizarre z D12) a deska byla pokřtěna následujícího roku za mohutného poga zfanatizovaných fans. K albu vzniknul i videoklip Splatter Rape! s partičkou australanů Butchers Harem. Sodoma Gomora hojně koncertuje po klubech v celé ČR a nabírá stále víc a víc fanoušků. Opět předskakuje před Necrem a kraluje na festivalu Votvírák.

Během příprav na nové album vydává na vánoce 2011 Sodoma Gomora video s názvem „Zkurvený Vánoce„, které má během týdne přes 200.000 zhlédnutí na YouTube. V roce 2012 pracují na nové desce a hojně koncertují, opět ničí festival Votvírák, posléze i Hip Hop Kemp. Ve spolupráci s hardcorovou kapelou Streetmachine vypouštějí klip „Decibely Hněvu“. Koncem roku předskakují před Ill Billem a Jedi Mind Tricks a také před Tech N9nem

V roce 2013 vychází jejich nejnovější album Éra Déra podpořené videoklipem „Insane Insane“. Na albu hostují Razakel, Heaven, MC Cumblood, Terror Crew a Záviš.

V roce 2015 vychází videoklip „Chcípni„, který je předzvěstí připravované desky, která vyjde na podzim 2016.

Vystupující

Řezník (CZ) – web Sodoma Gomora (CZ) – web

Více informací

VSTUPENKY PŘEDPRODEJ: 150,-

NA MÍSTĚ: 200,-

Řezník

Řezník započal svojí rapovou kariéru v roce 2002, přičemž svoje současný jméno přijal v roce 2005, kdy vylezl na svět se svojí prvotinou – Penetrační Chtíč, který si však i přes negativní ohlasy našlo pár příznivců a hlavně poprvé český scéně představilo pojem horrorcore – specifický hudební žánr plný těch nejtemnějších témat okořeněných černým humorem. V současné době má na kontě celkem 12 alb (včetně 4 desek Sodomy Gomory), přes 2 desítky videoklipů a nespočet odehraných živých koncertů (např. předskakování před jmény jako Tech N9ne, Necro, Ill Bill, Jedi Mind Tricks, Madchild, atd.).

V roce 2011 byl Řezník souzen za svůj videoklip “Konečný Řešení“, kde byl nařknut z šíření nenávisti vůči skupině obyvatel, ale byl soudem osvobozen a jako dokumentaci celé záležitosti natočit klip “Soudní Proces“.

V roce 2013 vyhrál Řezník anketu “Hvězda internetu” Český Slavík Mattoni, ale byl zákeřně diskvalifikován kvůli porušování zákonů České republiky (soud přitom potvrdil, že nic takového jeho tvorba nezpůsobuje). Strhla se vlna mediálního zájmu a celá kauza rozdělila český showbyznys na dvě půlky. Řezník to komentoval videoklipy “Pořád Jenom Hate” a “Pořád Jenom Hate 2

Po dvojalbu Bateman / Muzeum Mentálních Kuriozit přichází Řezník v roce zatím s nejnovější deskou Říše za Zrcadlem a vydává videoklipy Šerednej Zmrd, Pan Au aTrendy Zmrdi.

Nyní Řezník pracuje na nové desce Sodomy Gomory a dalším solo albu. Za svou kariéru spolupracoval s umělci: Bizarre (D12), King Gordy, Madchild, Snowgoons, Mastamind (Natas), Sean Strange, Lord Lhus, Scum, Psych Ward, Heaven, The J.Hexx Project, Razakel, Dyad Souls, Da Kippa, Hentai Corporation, James Cole, Hugo Toxx, a další.

 

De Sade

De Sade prvně přičichnul k horrorcore rapu coby Řezníkův hype-man na živejch vystoupeních. Postupně našel zalíbení v sadomasochistickejch praktikách a hltání hoven, a dal tak prvotní impulz k vzniku Sodomy Gomory. V roce 2010 vydává svojí debutovou horrorcore desku s názvem DvaTisiíceDeSade a klip Mučírenskej Despota. V roce 2013 vydává druhou solo desku Sádismus. V roce 2016 přichází s pornoalbem Here I Cum a vydává videoklipy PředehraVoyeur a společnou věc se Zverinou Už To Tak Bude Asi.

DJ Ill Rick

Původem třebíčský DJ ILL Rick šmidlá desky od roku 2007, čili by se dalo říct, že patří mezi léty prověřené veterány scény. Když se ve svých počátcích pohyboval kolem horrorcorové bandy Masový Wrazi, přišel na chuť tvrdšímu hip-hopu, což mu ostatně zůstalo dodnes. Mezi milníky v jeho kariéře správce gramofonních ploten by se dalo mimojíné zařadit účinkování na dvojici dnes již pověstných koncertů Prago Union v pražském Lucerna Music Baru v roce 2010, kde se také objevil jako nedílná součást vystoupení znojemského Phoenixe, kterému kryl záda na mnoha jiných akcích v průběhu let. Ve stejné pozici byl k vidění i s undergroundovou legendou jménem Afu-Ra při jeho vystoupení na festivalu Zámostí. V současnosti funguje jako stálá složka kultovního muzikálního projektu Sodoma Gomora, se kterým už nějaký pátek obráží dekadentní párty po celé republice a všude zanechává kromě markantní útraty na baru setrvávající dojem, že přesně takhle má vypadat party Djing. Kromě tvrdosti a tracků šířících déro můžeme v jeho setech slyšet i klasický hip-hop, g-funk a v poslední době i trap.