Předprodej byl ukončen

Metronome Blues & The Deep Six & No Rules v Kraftu
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

Metronome Blues & The Deep Six & No Rules v Kraftu

pondělí 7.5.2018 od 20:00
Kavárna Kraft, Hradec Králové

O akci

Metronome Blues přijíždí do Hradce Králové s novou, už třetí deskou nazvanou Vicious Circle. Doplní je domácí The Deep Six a No Rules.

Pamatujete na super kapelu Gerda Blank? Tihle dva Novozélanďané usídlení v Brně už nějakou dobu (moc) nehrají. Ale zpěvák a kytarista Rhys Braddock má už nějakou dobu další projekt, kapelu Metronome Blues. Jejich nová deska vyšla letos v lednu. Zvukově se na ní pohybují na pomezí post rocku, space krautrocku a post punku s občasnými ironickými narážkami na Morisseyho. Skladby se často zakládají na dlouhých, smyčkovitých groovech. Celé album Vicious Circles ​tak odkazuje na pocit, že jsme jako společnost uvízli v sestupné spirále. 

“Jsou v něm obvyklá politická témata a témata životního prostředí, ale nejsou zřejmá. Vypadá to, že jsme momentálně zacykleni ve zle a zlomyslnosti, jak mediálně (echo komory), tak i kulturně (technologie) a politicky…,” říká Rhys Braddock. “Naše písničky se
těchto věcí jen dotýkají. Dalším hlavním tématem je posedlost, naše vznešené posedlosti. Technologie, ideologie a skutečné bakterie…”
Metronome Blues​ vydávají album Vicious Circles​ digitálně na Fair Price Music a Bandcampu. Jeho speciální vinylová podoba se chystá na duben, kdy kapela vyráží na turné po ČR a Evropě. Album Vicious Circles​ vychází pod hlavičkou nezávislého labelu Happy Mutant.

 

Více informací

www.metronomeblues.bandcamp.com
www.youtube.com/watch?v=C2h1zSDnRHk
www.youtube.com/watch?v=2jF-5y_op4E

Jako support zahraje hradecká stoner garážovka The Deep Six a jejich hudební bratři No Rules.

www.bandzone.cz/_97774
www.bandzone.cz/_95283