Předprodej byl ukončen

Jan P. Muchow & The Antagonists
KINO / PROJEKCE / KONCERT / Film / Hudba – Elektronika, Pop, Rock

Jan P. Muchow & The Antagonists

středa 17.10.2018 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Jan P. Muchow & The Antagonists představí koncertní lahůdku v podobě živého provedení nejznámějších filmových melodií Jana P. Muchowa. Výjimečné spojení českých hudebních osobností přenese na pódium filmové emoce ze známých snímků. Zážitek umocní velkoplošné projekce VJ Clada. #filmmusic

V srpnu 2017 vydal Muchow průřez vlastní filmovou tvorbou, album The Antagonist. Díky skupině The Antagonists dokázal její rozmanitost převést do nevšední koncertní podoby. Na pódiu zazní housle, violoncello, klavír, podmanivý hlas Emy Brabcové, jemná rytmika, hra na pilu, elektronika, kytara i uhrančivý zpěv Václava Havelky. Návštěvníci koncertu se mohou těšit na legendární song Lucky Boy z filmu Samotáři, křehké téma z filmu Grandhotel, aktuální hit Cowboy Of The River z Teorie tygra, temné tóny z filmů Ve stínu a Normal, hudební hravost z filmu Ženy v pokušení nebo ústřední píseň Out Of Shadow z easternového polského filmu Yuma, v níž poprvé spojil své síly s Václavem Havelkou.

Od svého hereckého i hudebně filmového debutu v kultovním snímku Davida Ondříčka Šeptej (1996) získal za filmovou hudbu čítající na 30 snímků nespočet ocenění. Mezi nimi čtyři České lvy, cenu České filmové kritiky nebo cenu Slovenské filmové akademie Slnko v sieti.

 

Vystupující

Jan P. Muchow & The Antagonists (CZ) – fb

Více informací

Antagonists jsou:    

Jan P. Muchow (Ecstasy of Saint Theresa, Umakart)

Ema Brabcová (Luno, Khoiba) 

Václav Havelka (Please The Trees) 

Marek Doubrava (Hm..., ex Tatabojs) 

Jan Janečka (Southpaw, Republic Of Two, Luno) 

Marie Dorazilová (PKF - Pražská filharmonie, Krása Quartet) 

Jenovéfa Boková (Comenius Quartet)

 

Jan P. Muchow

V roce 1991 založil skupinu The Ecstasy Of Saint Theresa, v níž působí dodnes. Je vyhledávaným hudebním producentem (Kryštof, Charlie Straight, Načeva, Barbora Poláková, Aneta Langerová a další), a remixérem (Placebo). Je několikanásobným držitelem ceny České hudební akademie Anděl v různých kategoriích: Album roku, Skladba roku, Objev roku, Nejlepší zvuková nahrávka a spoluautorem hitu Půlnoční z filmu Alois Nebel. Je ceněným autorem scénické hudby k mnoha divadelním představením a televizní diváci denně slýchávají jeho práci v podobě hudebních identů programů ČT1, ČT2, ČT art či Nova Cinema.

Pořadatel