Předprodej byl ukončen

J.A.R.
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

J.A.R.

čtvrtek 15.11.2018 od 19:00
Fléda, Brno

O akci

Dobří J.A.R. jsou zpět! Jarní dvojkoncert na Flédě byl beznadějně vyprodaný, tak si zajisti vstupenky včas. 

Občas sentimentální, někdy vymletí, ale rozhodně vás nebudou nutit do hubnutí. A plazit se za nimi nemusíte. Stačí přijít na Flédu a poznáte na živo, že nemá význam chtít být stále mlád.

#funk #jazzfunk

 

Vystupující

J.A.R. (CZ) – web / fb

Více informací

Originální česká funky kapela J.A.R. představí koncertní show pro „přátele příležitostné eskalace věřící v neutuchající dobro”. ESKALACE DOBRA je napěchovaná politicky nekorektním humorem, překvapivými změnami stylu během písní, osobitými a lety vyzrálými hlasy všech tří zpěváků a špičkovými instrumentálními výkony. 

Dlouhohrající děcka J.A.R. mají novou desku. Rozhodli se v ní hodit umění tak trochu za hlavu a vyprodukovat pořádný nářez neotřelých beatů doplněných brilantními texty, které si berou na paškál nešvary postkomunistické společnosti. Album vzniklo jako protipól eskalace násilí, které je všudypřítomné, od migračních stop přes Trumpa, Putina až po situaci v Sýrii a na Ukrajině. Jedenáct nových skladeb a několik bonusů včetně „Právě jsem se pochcala“ doplňují ilustrace na přebalu brněnského výtvarníka a hudebníka Aleše Čumy. 

J.A.R. nebo též Jednotka Akademického Rapu či Jaromír a Radomír vznikla symbolicky 17. listopadu 1989. Její základní sestavu v té době tvořili autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ rapperů Oto Klempíř a Michael Viktořík. Dnešní J.A.R. nefunguje jako klasická kapela, ale jako příležitostné setkání raperů, jazzových hudebníků a producentů. Letos oslaví 28 let své existence. ,,Za tu dobu jsme vychlastali takovou větší přehradu a vyhulili malej prales," říká Oto Klempíř. ,,Myslím, že důvod, proč to vydrželo, je, že jsme spolu nespali," dodává Michael Viktořík.

 

https://www.facebook.com/jarprague/

Pořadatel