Předprodej byl ukončen

CakeFest 2018
FESTIVAL / Gastro

CakeFest 2018

sobota 22.9.2018 od 10:00
Malá Amerika, Brno

O akci

Přijďte 22.9. na Malou Ameriku a zavzpomínat si společně s námi na dětství plné sladkostí. Těšit se můžete na 10 ochutnávek těch nejlahodnějších dortíčků, cupcakeků, makronek a mnoho dalšího. 

První ročník vyhrála Cupcakekárna na Svoboďáku. Loni vyhrála Cukrárna Tarta.  Kdo vyhraje letos? O tom můžete rozhodnout Vy! Letošní ročník přináší jednu novinku a to odbornou porotu! Která společně s Vámi vybere, kdo má "best cake".
Opět se můžete těšit na 10 předních producentů z řad poctivých a řemeslných cukráren, kaváren a výrobců. Ti se utkají ve třetím moravském Cakefestu o cenu "BRNO BESTCAKE" .

POZOR - OMEZENÝ POČET VSTUPENEK
Akce startuje v 10:00 po 17 hodině ukončíme hlasování. Poté proběhne slavnostní vyhlášení vítěze.
 

English

Come 22.9. to Malá Amerika and to remember together with us a childhood full of sweetness. Look forward to 10 tastings of the most delicious cakes, cupcakes, macronuts and much more.

The first year won the Cupcakeer at Svoboďák. Last year won the Tartar Patisserie. Who will win this year? You can decide on it! This year's edition brings one novelty and a professional jury! Which together with you will choose who has the "best cake".
Again, you can look forward to 10 leading producers of honest and crafted confectionery, cafes and manufacturers. They will compete in the third Cakefest in Moravia for the prize "BRNO BESTCAKE".

ATTENTION - LIMITED NUMBER OF TICKETS
The event starts at 10 am after 5 pm to end the vote. Then the winner will be announced.