Předprodej byl ukončen

LYLB 18: Přednáška Marka Sčotky
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

LYLB 18: Přednáška Marka Sčotky

sobota 3.11.2018 od 18:00
Místodržitelský palác Moravské galerie, Brno

O akci

VZTAHY PODLE ZNAMENÍ A ŽIVLŮ

Je mnoho systémů na život, kterým lidé věří a kterými se řídí, aby lépe porozuměli své realitě, sami sobě, okolí i světu, aby věděli, kdo jsou a co mají dělat. Během života takových systémů zpravidla vystřídají několik - od těch otevřených, dynamických, naivních, iracionálních až dogmatických až po ty uzavřené, tradiční, neměnné, seriózní, vědecky ověřené. Pokud takový systém dělá z lidí čím dál lepší a uvědomělejší lidi, pak je všechno v pořádku. Pokud z nich už však dělá pitomce a sluhy, lidi nesvobodné, omezené, zakrnělé nebo zmatené, takový systém v pořádku není a je na čase jej zcela opustit a vyměnit. Touto přednáškou vám nabízím svůj jednoduchý systém Zodiaku, znamení a živlů upravený pro potřeby laického uživatele. Představím vám také své vlastní metody „Zodiaková tabulka“ a „Živlové kotvy“. Nakolik to pro vás budou systémy naivní, nebo naopak seriózní, to nechám na vašem posouzení. Těším se na vás.

 

Marek Ščotka, narozen 5. 11. 1975 ve znamení Štíra. Bydlí a působí v Ostravě. Je ženatý, otec 3 dětí. Odborná praxe od r. 2002. Dnes je to známý a uznávaný rodinný terapeut, alternativní diagnostik a etikoterapeut, numerolog a masér.

Zakladatel a autor celého know-how Masérny Na Dlani. V letech 2013 - 2017 hlavní manažer centra osobního rozvoje Antakarana v Ostravě. Autor několika masérských technik např. Cover masáží nebo „V“ masáží. Autor několika známých alternativních diagnostických metod např. „Rodinné trojúhelníky“ nebo „Těhotenská rovnice“. Zakladatel a admin několika velkých diskusních skupin na FB např. Psychosomatika a etikoterapie v praxi. Svérázný řečník, lektor, moderátor, konzultant a mentor.