Předprodej byl ukončen

Taneční koncert „Setkání dvou světů“ - Maok & Rishi
FESTIVAL / KONCERT / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální / Osobní rozvoj / Tanec / Umění

Taneční koncert „Setkání dvou světů“ - Maok & Rishi

úterý 13.11.2018 od 19:00
Kulturní dům Ládví, Praha

O akci

Taneční koncert SETKÁNÍ DVOU SVĚTŮ je dech beroucí koncert dvou vynikajících hudebníků, MAOKA (kytara, flétna, zpěv) a RISHIHO (perkuse). Ti dva jsou jako VÍTR A OHEŇ a společně dokáží tvořit přímo božsky. Jejich hudba vás provede krajinou, kde svítí slunce, zpívají ptáci, zurčí potůček, šumí vánek, a kde se vaše těla vlní v poklidném rytmu...aby vás po chvíli energický a ohnivý rytmus bubnů pozval k divokému tanci, ve kterém můžete projevit a vytančit všechny své emoce, strasti každodenního života i smutky...abyste pak v sobě mohli otevřít schopnost naplno se radovat ze života.

Více informací o akci naleznete na www.cestainspirace.cz/cs/zazitek/setkani-dvou-svetu/

Vystupující

Maok (SK) – web

Více informací

Více informací o akci naleznete na www.cestainspirace.cz/cs/zazitek/setkani-dvou-svetu/

MAOK je hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel, ale hlavně člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na meditačních akcích pořádaných známými českými či slovenskými duchovními.

Rishi S. Vlote je vynikající bubeník, perkusionista, DJ, producent a moderátor s téměř čtyřicetiletou zkušeností v oblasti hudby, meditace, tranzovního tance, léčení hudbou a další šamanské a transformační práce. Hraje a produkuje pro světově uznávané autority, jako jsou Milarepa, Hamsafara, Prem Joshua a další. Jeho vlastní hudební tvorba “Forget your Limitations” (“Zapomeň na svá omezení”) a šamanská léčivá meditace “Return of Shaman” (“Návrat šamana”) je ve světě široce využívána pro šamanské a terapeutické účely.