Předprodej byl ukončen

HUDBA PRAHA w/ Tatiana Heuman , Tayhana , Martyyna
KONCERT / Hudba – Elektronika

HUDBA PRAHA w/ Tatiana Heuman , Tayhana , Martyyna

sobota 13.10.2018 od 22:00
PRAHA / Fórum pro architekturu a media, Brno

O akci

hudba praha concerts & club nights series

with

Tatiana Heuman Qeei AG   T R R U E N O 

TAYHANA AG/MEX   NAAFI 

Martyyna CZ   KSK
 

Více informací

Naposledy v červnu letošního roku jste měli možnost vidět na dvou českých koncertech v rámci evropské tour improvizační duo Ricarda Cometa. Za bicími nástroji jste v tom případě potkali Tatiana Heuman Qeei, “academic meets punk” hudební producentku, sound designérku, lektorku a členku kolektivu T R R U E N O z Buenos Aires s řadou kolaborací s nezávislým performativním a filmovým prostředím. Přes zastávku v NYC se vrací do Evropy se sólovým live projektem a čerstvě vydanou debutovou LP deskou. Za zdánlivě nepřehlednou a chaotickou estetikou, čerpající z vlivů lokálních hudebních kultur i globální elektronické, klubové, popové i akademické scény, je zřetelný koherentní autorský styl. Po dvou EP (Aural Sects 2014, T R R U E N O2016) a zastoupení na řadě kompilací vydala na konci srpna debutovou desku QEEI (pod stejným názvem Heuman často vystupuje) na NYC labelu Astro Nautico. Překotný avant-pop, radikální rytmická organizace, šperkařský přístup ke kompozici miniaturních sekvencí a detailní mikroskopická práce s dekonstruovanými vokály. 

https://www.tatianaheuman.com/

http://ravelinmagazine.com/posts/tatiana-heuman-release-qeei/

https://astronautico.bandcamp.com/album/qeei 

TAYHANA, původem argentinská djka a producentka, zakladatelka klubové značky Hiedrah Club de Baile v současnosti působící v CDMX - Mexico City jako členka kolektivu NAAFI do Brna přijíždí den po svém vystoupení na prestižním krakovském festivalu Unsound Kraków 2018prezentujícím aktuální pohyb na světové progresivní elektronické scéně. Tayhana je jednou z nejvýraznějších zástupkyní latinskoamerické klubové revoluce, která řadou renomovaných labelů a parties recykluje regionální hudební vlivy, reggaeton a baile funk do radikálních hudebních mutací. 

https://soundcloud.com/tayhana 

https://i-d.vice.com/es_mx/article/pa3myb/i-dj-tayhana 

Českou scénu zastupuje Martyyna , zakladatelka železné klubové série KSK, členka djského kolektivu BLAZING BULLETS a výzkumného projektu Illegal Taipei

https://soundcloud.com/martyyna-1

curated by Dlab

visuals Deep Throat Studio