Předprodej byl ukončen

Podzimní škola praktické numerologie 2 v Ostravě
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Podzimní škola praktické numerologie 2 v Ostravě

středa 31.10.2018 od 17:00
Centrum Antakarana, Ostrava

O akci

Zveme vás na druhou lekci podzimní Školy praktické numerologie s Markem Ščotkou v Ostravě. Tato škola probíhá již od 17. 10 . - 28. 11. 2018 co druhou středu od 17 - 21 hod. (termíny viz. níže).

 

O čem to je

V podzimní škole se učíte pracovat s čísly (nejen) z data narození podle zásad praktické numerologie. Najdete se v jednotlivých metodách a postupech, odhalíte, kdo jste a jak vypadá vaše přirozené nastavení, odkryjete přístup k vašemu přirozenému potenciálu seberealizace a tím užívání si života. Porozumíte lépe sami sobě, vaším blízkým a dalším lidem okolo vás. Pochopte skryté souvislosti v událostech ve vaší rodině a jinde a změňte svou budoucnost.

 

"Vědět" je dobrý základ pro "porozumět", dojít ke smíření a dále už přijímat bez tlaku a bloků.

 

Pro koho je škola vhodná

Tato škola je vhodná jak pro úplné začátečníky, tak i pro pokročilé numerology.

 

Jak výuka probíhá

Jde o 4 samostatné lekce o délce á 4 hodiny. Konají co 14 dní tak, abyste měli dostatek času vstřebat a procvičit si vyučovanou látku.

Lekce na sebe obsahem přímo navazují, ale přitom jsou každá zvlášť samostatná. Nejste povinni je absolvovat všechny. Klidně můžete hned po první lekci bez udání důvodů skončit. Rozhodnete-li se pak v budoucnu třeba navázat, můžete si každou řádně absolvovanou lekci nejprve bezplatně zopakovat a potom navázat, nebo si rovnou neabsolvované lekce bez opáčka dřívějších lekcí projít. Toto můžete kdykoliv, v kterýchkoliv cyklech školy.

Právě z tohoto důvodu nezávaznosti si každou lekci platíte zvlášť. Platby několika lekcí najednou ani dopředu nepřijímáme.

 

Certifikát pro absolventy

Platný certifikát školy získáte řádným absolvováním všech 4 lekce školy. Abychom v tom měli pořádek, povedeme evidenci všech absolvovaných lekcí ve vaší osobní Žákovské knížce, kterou si budete do výuky nosit s sebou. Na konci poslední lekce od lektora obdržíte oficiální certifikát.

 

K čemu vám certifikát bude

Certifikát vám slouží jak pro chlubení a parádu na zdi :-) , ale také jako důkaz o vašem řádném absolvování školy pro všechna možná opáčka zdarma do budoucna. K tomu byl stvořen od začátku. Jakoukoliv lekci, kterou jste absolvovali, si budete díky certifikátu moci neomezně zopakovat bezplatně. Stačí jej u vchodu předložit a zbytek už bude pro vás zdarma.

Kde se podzimní škola koná

Centrum Antakarana, Dolní 65,  700 30 Ostrava – Zábřeh | Více na www.antakarana.cz.

 

Termíny jednotlivých lekcí | STŘEDY

  • 17. 10. 2018 od 17 - 21 h
  • 31. 10. 2018 od 17 - 21 h
  • 14. 11. 2018 od 17 - 21 h
  • 28. 11. 2018 od 17 - 21 h

 

Ceny jednotlivých lekcí 800 Kč

  • Úhrada buďto formou smsticket vstupenky, nebo v hotovosti na místě
  • Mládež do 18 let (včetně) má účast zdarma
  • Audionahrávky lekcí v ceně

Přihlášky

Přihlašujte se prosím písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com. Účast zdarma jako opáčko mají možnost všichni dřívější absolventi lekce nebo školy.

S sebou psací potřeby. Občerstvení si můžete zakoupit na místě v místní kavárně.

 

V případě zakoupení vstupenky formou smsticket vás prosíme ještě o písemnou přihlášku e-mailem nebo o zaškrtnutí políčka souhlasu se zpracováním přihláškových údajů třetí stranou v objednávce vstupenky. Děkujeme.

 

Další info