Předprodej byl ukončen

Nedělej z cestování velblouda, aneb jak žít naplno i v Brně
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj / Stand-up / Talk show

Nedělej z cestování velblouda, aneb jak žít naplno i v Brně

pátek 5.10.2018 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

Během cestování všichni zažíváme euforii a odnášíme si zážitky na celý život. Celý rok se těšíme na to, až vyjedeme na zaslouženou dovolenou a odfrkneme si na chvíli od starostí a povinností. Ale co potom, když dovolená skončí a my se vrátíme do každodenní rutiny?

Často jsme od lidí kolem nás poslouchali, že vycestují, až budou mít peníze, až budou mít čas, až.. tak jsme vyrazili hned a úplně bez peněz. Během našeho noCost cestování jsme zažili neuvěřitelný dobrodružství a spousty zážitků, ale zároveň jsme se toho dost naučili. Třeba, že spokojenost je o volbě, že je důležitější víc dávat než získávat, a že někdy stačí se jen správně zeptat. 

Jak si nastavit mindset, abychom nehledali problémy ale způsoby?Jak pracovat se svoji komfortní zónou, abychom si troufli na větší výzvy? Co dělat pro to, abychom byli spokojenější každý den a nejen při cestování?

Těšíme se, až se s vámi podělíme o to, co nám pomáhá si osobní i pracovní život užít více naplno. 

Přednáší Kravaťáci, Petr Oliver Vacek a Tomáš Knot se účastnili letošního LowCost race, kde se se umístili na druhém místě ze 150 týmu. Petr vede obchod ve společnosti GrowJOB Institute a přednáší o prokrastinaci. Tomáš moderuje vlastní talkshow a přednáší o osobním rozvoji a byznysu.