Předprodej byl ukončen

Fenomén sdílení v různých kulturách
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Fenomén sdílení v různých kulturách

středa 17.10.2018 od 18:00
Central Hearth Point, Praha

O akci

Pojďme se společně podívat na to, co posouvá lidi v odlišných kulturách dopředu. 
Zamysleme se, jak děláme věci my Češi a jak je dělají lidé z jiných kultur, kde štědrost a vzájemné sdílení jsou součástí každodenního života, a to i přes to, že lidé v těchto kulturách patří k nejchudším na světě.

 

Více informací

Otázky, kterých se dotkneme:

Proč je pro některé jedince tak těžké stát se součástí komunity a pro jiné je to samozřejmostí?

Proč a v čem se kulturně lišíme a jak s tím můžeme pracovat?

K čemu je poznání kulturních odlišností dobré a jak může pomoci v šíření štedrosti?

A jak to vlastně mají v různých kulturách s darováním?

 

Jak workshop probíhá?

Seznámím tě s nástrojem, podle kterého se rozlišují kultury, vnímání a chování lidí. Rozkryjeme poznatky, co vede určité lidi k pro nás bizarnímu, chování a jak rozumět nepsaným zákonům jednání v konkrétních kulturách, které tě budou zajímat.

Workshop bude interaktivní a bude okořeněn sdílením a aplikací vlastních zkušeností v rámci daného tématu. Prostor bude pro dotazy všední i nevšední...

 

O lektorce

Linda Kubačáková je zkušená lektorka, koučka a dnes také fundraiserka a koordinátorka ambasadorů Hearth.net. Je absolventkou Ostravské Univerzity Filosofické fakulty a Univerzity Nové Doby, kde získala mimojiné znalosti z oblasti východních filosofií a meditačních technik. Své znalosti a zkušenosti sbírala napříč celým světem. Pracovně se věnovala porgramům zaměřených na interkulturní management – kulturní, náboženská a etnická specifika a na know-how při obchodování v multikulturním prostředí. Dále pak působila v programech kvality služeb, prezentačních dovedností či rozvoje týmu.