Předprodej byl ukončen

Floex & Tom Hodge • Zabelov Group
KONCERT / Hudba – Elektronika

Floex & Tom Hodge • Zabelov Group

čtvrtek 8.11.2018 od 20:00
Divadlo 29, Pardubice

O akci

Společný projekt Floexe a britského producenta Toma Hodge slibuje nejen silný zážitek pro uši, ale také výjimečnou multimediální show! Support: cinematické duo Zabelov Group.

Více informací

Tomáš Dvořák alias Floex (mj. autor soundtracků ke hrám Machinarium a Samorost) a britský hudebník Tom Hodge vydali letos desku A Portrait of John Doe na prestižním vydavatelství Mercury KX a vydávají se na koncertní turné. Živá podoba projektu byla předznamenána pilotním koncertem v září 2017 v plném obsazení včetně symfonického orchestru. V rámci tohoto vystoupení byli jednotliví členové orchestru zaznamenáni na 35 kamer. Tento materiál byl využit jako základ pro vytvoření dostupnějšího klubového formátu, který unikátním způsobem zpřístupňuje hudební zážitek velkého orchestru v kombinaci s živou kapelou. Byl vytvořen „virtuální symfonický orchestr”, který přibližuje aktuální akce hudebníků pomocí projekce na balóny různých velikostí levitujících nad hlavami kapely.

Floex & Tom Hodge hrají v obsazení: Floex – klarinet, midi marimba, elektronika a synths / Tom Hodge – piano, synths / Jakub Tengler – bicí a pady. Jejich vystoupení je doplněno speciálním light designem vyvinutým ve spolupráci s multimediální laboratoří Dana Gregora a Marka Čihaře.

Jako support se představí kapela Zabelov Group. Ta vznikla v roce 2012, postupně opustila původní akustické puritánství a věnuje se cinematické hudbě provázané samply a elektronikou. 5. října vyšlo na labelu Minority Records jejich třetí album s názvem Eg.

www.floex.cz​    °   www.tomhodge.com​    °   www.zabelovgroup.com   

Další akce pořadatele

Kuntari (IDN) • Julek Ploski (PL) - 26. dubna od 20:00, Divadlo 29, Pardubice

Tady Havel, slyšíte mě? - 2. května od 19:00, Divadlo 29, Pardubice

AVA Trio (I/TR) • Gankino Quintet - 1. května od 19:00, Divadlo 29, Pardubice

Talaqpo • Andria Nicodemou / Elia Moretti (CY/IT) - 9. května od 20:00, Divadlo 29, Pardubice

Wolf Lost in the Poem: Indigem - 15. května od 20:00, Divadlo 29, Pardubice

První antidiskotéka bez Jiřího Černého - 20. května od 19:00, Divadlo 29, Pardubice

Deux Nouvelles Erreurs (FR) • Totoabas - 22. května od 20:00, Divadlo 29, Pardubice