Předprodej byl ukončen

Žij svůj barevný sen! Akční ženy v Brně
PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Žij svůj barevný sen! Akční ženy v Brně

čtvrtek 13.12.2018 od 17:00
Bistro Hawranek, Brno

O akci

Pojďte s námi oslavit zimu inspirativním večerem akčních žen v Brně! Sejdeme se spolu už 13. prosince společně se 4 inspirativními ženami a jejich příběhy. Nenechte si ujít večer plný akčních žen, networkingu, motivace a novinek z oblasti cestování, zdraví, krásy a mnoha pozorností, které pro vás už připravujeme.

 

Každá účastnice získá v rámci vstupenky i lístek do tomboly, malé občerstvení, dárek od akčních žen, kopec inspirace a množství nových kontaktů. Tak si nezapomeňte i vy přinést své vizitky!

 

Hosté večera

#Žij svůj barevný sen
Lenka Mádlová Stylemon Fashion Blog


Stylemon alias Lenka Madlenová je známým pojmem na české i slovenské blogerské scéně. 
Jejím poznávacím znamením je #žlutá barva a očarovala jí móda. Protože barvy dokážou dělat divy nejen s naším zevnějškem, ale i s naší #náladou a #psychikou, na jejím bílo-žlutém citronovém blogu najdete kopec #módní#inspirace. Barevné. Povětšinou Sekáčové. Vždy s velkým úsměvem a několika #pozitivními slovy. Lenka je digitální nomád a na akci nám prozradí svůj ##recept na životní štěstí.


#Foodblogerka a její štěstí na talíři
Svatava Vašková Coolinářka


Naše pozvání přijala i jedna z našich nejznámějších a nejúspěšnějších českých foodblogerek. 
Sama o sobě říká, že nemá ambici ohromovat vysokou kulinařinou či cukrařinou, nutno říci, že svým blogem inspiruje nás všechny. 
Dozvíte se víc o #blogování, o #fotografování, o #foodstylingu a hlavně o jejím #štěstí na talíři.
Představí nám i svou letošní, v pořadí už 3. kuchařku - #Tak chutná hygge, která vznikla propojením receptů na chutné, rychlé večeře a dánského konceptu #hygge

#Naše hranice si děláme sami sobě
Barbora Buhnová Czechitas


Poznejte příběh #akční ženy, nadšené do učení se nových věcí a propojování #inspirativních lidí z různých oblastí.
Bara Buhnova# - s nejrůznějšími zahraničními #stáži, s dvěma doktoráty, v roli #docentky, ve vedení několika výzkumných týmů a sdružení, v #boarduneziskové organizace #Czechitas#boří všechny #mýty o holkách v IT.
Žena, maminka, parťačka, která věří, že život je #nej, když člověk najde #odvahu jít vlastní #cestou, a tím se řídí.
Připravte vaše #dotazy, nechte se #namotivovat a získejte #sebedůvěru ve vytouženém oboru.

#Jak být spokojeným rodičem 
Lucie Konigová Lucie Königová


14 let manažerské praxe v nadnárodní korporaci, 20 let zkušeností, každodenní „ne jen teorie“ s výchovou 2 dětí, mluví za významnou #koučku. 
Lucie Königová vystudovala vysokou školu, obor Andragogika – vzdělávání péče a rozvoj dospělých. Životní cesta jí dovedla k profesi kouče, #poradce, #lektora, a vzdělavatele dospělých. 
Její role mámy jí posunula natolik zásadně, že se rozhodla šířit osvětu, prevenci a #vzdělávat dospělé i prostřednictvím projektu (Ne)Gramotný #rodič a Cesta zpátky k #sobě.
#Osobní #růst je jejím životním stylem. Dělá to, co má smysl nejen pro ní, ale i pro druhé. Pomáhá měnit životy a opravit si vlastní vnitřní nastavení. Je průvodcem přes #životní #křižovatky.


#Překvapení večera - módní přehlídka POSHme ve spolupráci se salonem Iconic od NOTINO.

POSHme obléká ženy, které chtějí být výjimečné a jednoduše POSH. Jejich vizí je vnést do českých vod ducha jedinečnosti, ženskosti a originality.
Najdete u nich plesové róby, retro šaty, oblíbené DOLLY sukýnky, šaty pro družičky, svatební maminky a samozřejmě i originální svatební kousky za příjemné ceny. 

V Salonu Iconic si můžete nechat udělat krásné vlasy s použitím nejmodernějších technik (bayalage, Instant Highlights a dalších) či dokonalé nehty s použitím CND Shellac. Dále salon nabízí prodlužování řas, permanentní make-up, luxusní ošetření rukou a nohou Margaret Dabbs a kosmetická ošetření. 


VSTUPENKY v předprodeji za 390 Kč od 1.11.2018 do 11.12.2018