Předprodej byl ukončen

Gopnik Party
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, Hip-hop / Rap, R&B

Gopnik Party

sobota 27.10.2018 od 21:00
Storm Club, Praha

O akci

Dřepy, vodka a hardbass! Gopnici, užijte si blyatiful day na badass party, která vás vystřelí až na Měsíc! Nasaďte si adidas tracksuit a přijďte si zasquatovat na agresivní pumping house, hard bass a unikátní zvuk přímo z Ruska, který doveze XS Project. Ruský rap, drum’n’bass a další elektronické žánry budou házet na parket DJové BlyatSquad a Pytel. Cheeki Breeki!

XS Project (RUS)

jsou dva ruští producenti Levon a Andrey, kteří tvoří taneční hudbu už více než dekádu. Pumping house a hard bass projekt má úspěch nejen doma, ale množství fanoušků si našel i na Ukrajině, ve Španělsku, Francii, Anglii a dalších zemích. Levon a Andrey mají rádi míchání stylů na svůj způsob a unikátní zvuk.

BlyatSquad (NL)

je projekt, který hraje na téměř všech současných klubových mejdanech v Holandsku jako TRI poloski, Propaganda anebo Plafond Dienst. Hard bass freaks si střihli support pro Hard bass school, Gopnik Mc Blyat a Uamee. Ve svém DJ setu hledají rovnováhu v číslech; nejtemnější hard bass vs. melodická čísla.

DJ Pytel

je mladý, kreativní DJ, který začínal s drum 'n' bass. Později si uvědomil, že život je příliš krátký na to se věnovat jen jednomu hudebnímu žánru, a tak nás v jeho setu čeká pestrá směs elektronické hudby. Chybět v ní ale ani nebude ruský rap, drum 'n' bass a hard bass.

 

Vstup od 16 let.

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha