Předprodej byl ukončen

Live Band Forró Party
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Worldmusic

Live Band Forró Party

úterý 30.10.2018 od 20:00
Klub Mandragora, Praha

O akci

Live band Forró Party in Prague. Come and listen to the music that beats to the rhythm of your heart. 30th October, 8pm.

We are excited to hear our new band - Prague Forró Trio - Guitar, Zabumba, Triangle. They will be playing the rhythms of the wild Brazilian Forró at the Mandragora club (Korunní 16, Prague 2)

Forró is a Brazilian dance which rhythms beat to the pace of human heart. Forró is one of the most common dance in Brazil. However, it found its audience in Europe too. It became very popular in London, Paris, Rome and now Prague!

Entrance: 200 CZK
Entrance for Forró 10-week course participants: 160 CZK

Česky

Živá hudba a Forró Párty v Praze. Přijď si poslechnout hudbu, která bije do rytmu svého srdce! 30 října, v 20:00

Už dlouho se těšíme na živou Forró hudbu v Praze a konečně je to tady! Trio - kytara, zabumba, a triangl zatím utajované kapely pro nás budou hrát rytmy brazilského Forró v Klubu Mandragora (Korunní 16, Praha 2)

Forró je brazilský tanec, který rezonuje v rytmu lidského srdce. V Brazílii se jedná o nejrozšířenější formu zábavy a v Evropě našel své místo díky přistěhovalcům a rychlé oblibě evropanů. Mezi města, která žijí Forró patří Londýn, Paříž, Řím - a nyní Praha!

 

Vstup: 200 Kč

Vstup pro kurzisty: 160 Kč