Akce byla zrušena

Leadership Day konference pro malé a střední firmy
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Leadership Day konference pro malé a střední firmy

pátek 22.2.2019 od 11:00
Etnosvět, Praha

O akci

Martin Hausenblas je za minulý rok jedním z 5 nejlepších podnikatelů dle EY. Vybudoval na miliardový obrat firmu Adler a rozjel aplikaci Liftago, pro kterou nyní získal investici 100 milionů korun na expanzi. Svůj úspěch staví zejména na čestných hodnotách a leadershipu uvnitř společností.

Miroslav Hofman vybudoval z garáže dnes největší společnost na světě ve svém oboru. 2N Telekomunikace Mirek Hofman prodal a nyní pomáhá projektu Jetty Robot, který expanduje po celém světě. Miroslav Hofman založeil také spolek Můžeš Podnikat, kde úspěšní inspirují na školách.

Tomáš Adam začínal jako podomní prodejce. Dnes již přes rok produkuje talkshow Go Freedom LIVE. Konzultuje společnosti v oblasti motivace a prodejní komunikace. Založil Alianci pro mladé lidi Go Freedom.

Přijďte se inspirovat na výjmečnou konferenci, kde uslyšíte na živo know-how Martina Hausenblase a Miroslava Hofmana, jak vybudovali své miliardové podniky. Tomáš Adam netradičně odvážně poukáže na chyby, které sám dělal v podnikání a kterým můžete předejít.

 

 

Více informací

Na místě budete mít možnost zakoupit záznam z přednášek a speciální on-line trénink, který na konferenci navazuje.