Předprodej byl ukončen

Horkýže Slíže
KONCERT / Hudba – Punk, Rock

Horkýže Slíže

čtvrtek 14.3.2019 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Horkýže Slíže 13.3. & 14.3. 2019

Dvojkoncert jedné z nejoblíbenějších Česko-Slovenských kapel. Oholte nohy a přijďte na silné refrény. Připomínáme, že Horkýže Slíže Flédu pravidelně vyprodávají, s nákupem vstupenky neotálejte.

Nitranská punk-rocková kapela HORKÝŽE SLÍŽE je na scéně více jak 25 let. Za svou kariéru si vybudovala na Slovensku i v České republice velice solidní pozici, kdy na svých samostatných štacích vyprodává kluby, kulturní domy i sportovní haly. Slíže se staly oblíbenou festivalovou stálicí napříč oběma republikami, odehrály přes 2 000 koncertů, vydaly 15 alb, na youtube mají přes 100 miliónů zhlédnutí a na facebookovém profilu 200 000 fans .

Mezi legendární songy patří Mam v pici na lehátku, A jas prosta, Mala ZuZu nebo Silný refrén. 

 

Na každém koncertu se objeví momenty překvapení. Na pódiu se objeví kapitán letadla, bezdomovec, tým chirurgů na operačním sále, opravář Emil Bacigala a jiné postavy. Jak se představí Slíže tentokrát, se musíme nechat překvapit, protože jak známo, neprozrazují nic předem. Možná opět přiletí z jiné planety.

Vystupující

Horkýže slíže (SK) – web / web

Více informací

Support: Ajdontker

Ajdontker jsou na hudební scéně přes 7 let. Mají za sebou debutové CD Nad věcí a několik dalších EP, singlů a videoklipů. Odehráno přes 300 koncertů na festivalech jako jsou Rock for People, Sázava fest, OAMF Přeštěnice. Předskakování před Horkýže Slíže, Vypsanou Fixou, Třemi Sestrami či Chinaski.

Koncertní energie, chytlavé melodie, kvalitní české texty a blonďatá basačka, to jsou Ajdontker!

 

Pořadatel