Akce byla zrušena

 John Wolfhooker
KONCERT / Hudba – Metal, Punk, Rock

John Wolfhooker

pátek 7.6.2019 od 19:30
Louka pod Ptačími domky, Úštěk

O akci

John Wolfhooker je čtyřčlenná rocková kapela z Prahy známá především pro své odvážné překřačování hranic hudebních žánrů, technických instrumentálních partů, přesto ale chytlavých refrénů a energických živých vystoupení.

Formace čerpá z kapel The Beatles, Periphery, My Chemical Romance, Bring Me The Horizon či Billy Talent a jejich zvuk vychází převážně z těchto vlivů. Ve skladbách pak kombinují žánry jako post-hardcore, pop-punk, funk a často sahají až do progressive-metalu.

Formace získala na popularitě také díky talentovanému kytaristovi, Ronymu Janečkovi, který je odbornou hudební veřejností považován za jednoho z nejlepších kytaristů jeho generace v Evropě.

Za dobu existence John Wolfhooker stihla kapela vydat 18 videoklipů, nahrát dvě studiová alba a zahrát na předních českých festivalech jako Rock For People, Aerodrome, Mighty Sounds a jednom z největších Kanadských festivalů – Envol Et Macadam v Quebecu, kde headlinovaly kapely Rise Against či Despised Icon. Kromě těchto velikánů sdíleli John Wolfhooker pódium či dokonce předskakovali skupinám Enter Shikari, Anti-Flag, Marmozets, Sleeping With Sirens, Hands Like Houses, Our Last Night a dalším.

 

John Wolfhooker je:

Martin Čupka – zpěv

Rony Janeček – kytara

Filip Vlček - baskytara, zpěv

Adrian Janeček - bicí

Vystupující

John Wolfhooker (CZ) – web

Více informací

Koncert se koná na louce pod Ptačími domky od 19:30

vće informací na www.festivalustek.cz