Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Island
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor / Film

Cestovatelské kino: Island

čtvrtek 17.1.2019 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Země ohně a ledu, ve které ucitíte sílu přírody, elfy a skřítky. Vydejte se s námi na magický ostrov Island a objevte jeho kouzelné pobřeží, vydejte se na jeden z nejkrásnějších treků světa a poznejte, jaké je to kráčet po ledovci anebo zdolat aktivní sopku Katla na sněžném skútru. Nalaďte se na životní rytmus, který určují nekonečná lávová pole, nezbedné sopky, stovky vodopádů a tisíce ovcí…a samozřejmě trollové, kteří neradi vidí, když jim postavíte přes obývák silnici. Provázet nás bude cestovatel a fotograf Robert Taraba.

Robert Taraba

už během vysoké školy odešel studovat do norského Trondheimu, kde si zamiloval celou Skandinávii. I proto se do severských zemí vrací každý rok a neustále objevuje nová místa. Cestování není pouze jeho vášní, ale i prací, jelikož už více jak čtyři roky provádí lidi po celém světě. Bez svého fotoaparátu se nepohne ani na krok, aby na svých fotografiích uchoval kouzlo výjimečných míst.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět!