Předprodej byl ukončen

Women´s talks live  - Umění tvořit
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Women´s talks live - Umění tvořit

pondělí 14.1.2019 od 19:00
cowork Opero, Praha

O akci

Z celého srdce vás zvu na první WM Live v roce 2019 na téma UMĚNÍ TVOŘIT. Naše poslední setkání v roce 2018 bylo na téma svoboda a já osobně jsem se, od našeho setkání, v této oblasti velmi posunula. No a teď, po tom co jsme si všichni o kousek poposedli z naší komfortní zóny, je načase tvořit! Tvořit si svůj život, svoji realitu, ale třeba i nějaký obraz, nebo písničku. A co když se to prolíná? CO mají společné „umění tvorby a tvorba umění?“ Tak přesně na tohle se budu ptát lednových hostů Lény Brauner a Petry Rauferové. Cítím že toto téma přímo navazuje na téma svobody, protože věřím že vnitřní svoboda je zásadní k tomu, abychom mohli tvořit. Už k tomu nebudu psát příliš slov, vy kteří chodíte pravidelně víte, že příběh našeho setkání se velmi spontánně píše v průběhu večera sám. A přesně tak si přeji otevřít naše novoroční setkání! Bude plné překvapení a úžasné, tvořivé atmosféry. Těším se na vás!

Více informací

Léna Brauner - výtvarnice Léna Brauner je vnučkou Vladimíra Brabce, legendárního Majora Zemana, je malířka, ilustrátorka a příležitostně navrhujete oblečení.

Petra Rauferová - zabývá se supramentální komunikací. Narodila se v roce 1967, žije v Kladně, kde má rodinu, své vzdělávací centrum a většinu toho, co ji naplňuje, pracuje také v Bratislavě, část roku žije a pracuje v Mexiku.