Předprodej byl ukončen

SmartTalk: Trendy v online marketingu
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Byznys / Profesní

SmartTalk: Trendy v online marketingu

středa 13.2.2019 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Dochází Facebooku dech? Co bude dalším velkým třeskem v marketingu? Jaký obsah bude fungovat ve světě sociálních médií? Poznejte novinky, které čekají online marketing v roce 2019! Buďte na tepu dění díky tipům, zkušenostem a postřehům těch nejpovolanějších. Večer se s námi budou bavit odborníci z popředních českých reklamních agentur Wunderman, 2FRESH a Triad. 🚀📈👍

Wunderman / Vladimír Rejlek (Digital Director)
- Jak může marketingová automatizace vydělávat i ve vaší firmě? Je marketingová automatizace jenom další buzzword a nebo je schopna opravdu ovlivnit váš business? Ve Wundermanu už víme, že B je správně a já vám to během výstupu ukáži na dvou reálných případových studiích, které jsme realizovali pro naše klienty na platformách Adobe a Exponea.

2FRESH / Dominika Schmidtová (Creative leader) a Petr Václavík (Creative Director)

- Customer Experience: Trend nebo trendy buzzword? Trend, buzzword nebo něco, co tu vždy bylo. Na customer experience se můžeme dívat různě. Dominika a Petr se na něj podívají z pohledu tvorby obsahu a na příkladech vám ukáží, jak vytvářet obsah, který vám pomůže k sobě připoutat ostatní.

Triad / Katarína Šebová (Social Media Lead)

- Měření toho, zda je komunikace úspěšná na sociálních sítích, je často pomocí interakcí. Stále více žádoucím měřítkem se ale stává čas strávený se značkou. Může nám k tomu pomoci chatbot? A proč ho vlastně lidé s radostí využívají?

Moderátorem večera bude Petra Jankovičová.

Více informací

Baví nás poznávat možnosti, lákají nás nové zkušenosti. Série přednášek o tom, jak využít život naplno.