Předprodej byl ukončen

SKINDRED (UK) + SOil (US)
KONCERT / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock

SKINDRED (UK) + SOil (US)

čtvrtek 6.2.2014 od 20:00
Lucerna Music Bar, Praha

O akci

Skindred přivezou 6. února do Prahy nové album Kill The Power. Jako support vystoupí rocková parta SOiL, které doplní Maplerun a domácí The Switch.


Web kapely: http://www.skindred.net


Skindred v Praze na klubovém koncertě! To je pro mnoho z nás po letošním ročníku Mighty splněný sen. S radostí oznamujeme, že tuhle libůstku sobě i vám všem dáváme jako jeden z dárků k desátým narozeninám a že Skindred vystoupí 6. února 2014 v Lucerna Music baru.

Velšani Skindred se ve své tvorbě opírají o základy v podobě fúze heavy metalu, alternativního rocku, punk rocku a reggae. Jakkoli se to dnes zdá nemožné, do hudby hlavně přináší originalitu, okořeněnou v jejich případě opravdu velkým sebevědomím. Kromě zmíněných žánrů můžete v jejich tvorbě zřetelně rozeznat i dancehall, jugle, dubsteb, hip-hop nebo ska. Velký kus práce během živých vystoupení odvádí neuvěřitelně charismatický frontman Benji, který střídá polohy hlasu charakteristické pro heavy metal s jemnými reggae nápěvy, jako by se jednalo o tu nejpřirozenější věc na světě. Není člověka, kterého by během setu Skindred nestrhnul.

Kapela přiveze 6. února do Prahy do Lucerna Music baru nové album Kill The Power. Z něj už teď vypustila do světa singl Ninja, jenž naznačuje, že se naživo to bude opět pecka jako sviň.

Skindred navíc předskočí američtí Soil, kteří jsou sami o sobě pádným důvodem vyrazit na koncert! Jsou velmi speciálními hosty tohoto turné a jsou také zárukou, že 6. února se v Lucerna Music baru odehraje něco opravdu výjimečného...

Dále se českému publiku představí rocková parta Maplerun a celý večer otevřou domácí The Switch.




FB event https://www.facebook.com/events/176708409182763/?fref=ts