Předprodej byl ukončen

SHOW stání - Stand-up comedy
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

SHOW stání - Stand-up comedy

středa 23.1.2019 od 20:00
Mersey Klub, Brno

O akci

SHOW stání je originální comedy večer o pěti skvělých komicích a především o vás!

Během večera vás pobaví mistr vtipů Jiří Jakima, před jehož fóry neuteče ani jeho dcera, ani babička. Nekompromisní kuchař gagů, jenž poškádlí všechny tvé smíchové buňky! Znát ho můžete z pořadů Underground comedy či Stand-up Factory.

Těšit se můžete také na Daniela Bartoše, stand-up komika pocházející z drsného prostředí nymburských divadelníků se zálibou v testování „vtipného“ materiálu v nejméně vhodných situacích.

Na pódiu se objeví i ženy, jako Kristyna Haklová, feministka se slabostí pro muže - především pro James(ony). Vystupuje ráda, tak moc ráda, že založila Velvet Comedy, anglicky mluvenou stand-up show v Czech Inn Baru na Krymské, kde ji můžete pravidelně zastihnout. Na baru nebo pod stolem.

Mikrofon do ruky čapne Naďa Hůlková, jejíž vystoupení jsou jako horská dráha. Uprostřed záchvatu smíchu najednou zjistíte, že se smějete sami sobě. Za tyhle terapie se většinou platí tisíce! Ona sama je zakladatelkou SHOW stání a pravidelných stand-up večerů v pražském Crossclubu.

A jako překvapení večera představíme speciálního zahraničního hosta! Je to vůbec člověk? Její matka si není jistá. Lucia Hronková se považuje za imigranta z divokého východu! Její dětství v Petržalce ji poznamenalo natolik, že se rozhodla světu pomstít svým originálním bratislavským humorem.
 

Pořadatel