Předprodej byl ukončen

Divadlo SKLEP hra "MLÝNY"
DIVADLO / Představení

Divadlo SKLEP hra "MLÝNY"

čtvrtek 19.9.2019 od 19:30
Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná

O akci

Nejúspěšnější drama divadla SKLEP, volně na motivy hry Václava Havla a Karla Bryndy „Život před sebou“. Věčný konflikt dobra a zla, pravdy a lži, svědomí a morálky v každém z nás, a to vše v zeleném, neboť tento příběh viděný monoklem nemilosrdného humoru se odehrává v malé vojenské posádce kdesi v Čechách na pozadí tuhé totality konce padesátých let.

premiéra: 1991 - předloha: Václav Havel, Karel Brynda - divadelní libreto: Jiří Burda, Jan Slovák, David Vávra

Účinkují: Jiří Fero Burda, Jan Slovák, David Vávra/Robert Nebřenský, Tomáš Hanák, Ondřej Trojan/Milan Šteindler, František Váša, Zdeněk Marek, Petr Koutecký, Monika Načeva/Hana Pafková.

 

Více informací

Vzhledem k významu Přehrady Les Království, která je národní kulturní a národní technickou památkou je kapacita Štěrbovy vily omezená. Chceš se dotknout hvězd zblízka? Tak neváhej, těšíme se na tebe!

 

 

Další akce pořadatele

J.A.R. "Jezus Kristus Neexistus?" (Štěrbovka 2024 open air) - 28. června od 20:00, Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná

TROS DISCOTEQUOS V. Dyk & J. Prachař & J. Maxián & host - 31. srpna od 19:00, Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná

Pořadatel

Štěrbova vila na Přehradě Les Království