Předprodej byl ukončen

Cestovatelský koncert - KACZI a Záchranář na cestách
KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor / Hudba – Folk / Country, Pop, Worldmusic

Cestovatelský koncert - KACZI a Záchranář na cestách

úterý 5.3.2019 od 18:00
Bar 2TO2, Ostrava

O akci

Unikátní projekt písničkářky KACZI a cestovatele Záchranáře na cestách, který vznikl při náhodném setkání ve vlaku :) Už jste zažili dobrodružnou cestovatelskou přednášku spojenou s živelným koncertem? Jste milovníci dobrodružství, cestování, netradičních zážitků a energické hudby? Nenechte si ujít tento jedinečný zážitek!

Každý žijí na jiném konci světa, ale jedno mají společné - chuť do života s radostí se o ní podělit.

Více v infu níže.

 

Více informací

Cestovatel - Marek Balicki - Záchranář na cestách

  • 32 letý hasič z Karviné, zdravotnický záchranář, lektor zážitkové první pomoci. Na konci května roku 2016 vyrazil se skládacím kolem přes střední Asii, Jižní Koreu, Japonsko až na Filipíny, kde se stal instruktorem nádechového potápění - freedivingu. Na Filipínách si také postavil tradiční loď, se kterou se následně několik týdnů plavil tamním mořem. Během své cesty v každé zemi navstěvuje také své kolegy hasiče a záchranáře, dokumentuje jejich vybavení, přihlíží při cvičeních nebo se aktivně účastní výjezdů. Aktuálně žije na Novém Zélandu, kde si zútulnil dodávku pro dočasný život v ní a využívá své work and holiday víza k výdělku na další cestu přes Ameriku.

 

Facebook:https://www.facebook.com/zachranarnacestachparamedicsjourney/

web: http://paramedicsjourney.com - aktuálně je vylepšován

instagram: https://www.instagram.com/paramedicsjourney/

youtube: https://www.youtube.com/paramedicsjourney

KACZI - osobitá písničkářka, která miluje hudbu, tak jako sám život. 

  • Její beskydské kořeny jí ovlivňují ve své autorské tvorbě, která spadá žánrově do alternativního pop-folku. Charismatická Kaczi je publikem doceňována nejen pro sršící energický temperament, ale především mulitiinstrumentálním nadáním (akordeon, piano, kytara, looper, ukulele). Prostřednictvím své tvorby přináší radost posluchačům nejen v hudebních klubech, ale také v ulicích jakožto buskerka s akordeonem. Takto vystoupila například ve Vídni, Grazu, Krakowě nebo skotském Edinburghu. Dále například na festivale Colours of Ostrava, Portě v Řevnicích nebo v Českém Rozhlase Olomouc. V roce 2012 se stala vítězkou soutěže Czechtalent, a poté spolupracovala s hudebníky jako jsou Dalibor Cidlinský jr., Michal Hrůza, Voxel. Vydala celkem 5 klipových singlů, a chystá se na natáčení debutového EP alba s Lukášem Chromkem.
  • Letos KACZI získala nominaci CENY JANTAR v kategorii Interpretka roku 2018. Během dvou měsíců její singl „Nahá“ přesáhl 100 000 zhlédnutí a stala se objevem roku 2018 na české hudební scéně v TOP 10. Zároveň je tváří společnosti Love Music.

V únoru vyráží na známou Svatojakubskou pouť do Santiago de Compostela, takže se můžete těšit na čerstvé zážitky přímo z cest.

https://www.youtube.com/watch?v=KO-FtkSwG5s

https://www.kaczi.cz/

Spotify: https://sptfy.com/21Py

http://www.facebook.com/kaczisinger

http://www.instragram.com/kaczi_official