Předprodej byl ukončen

Plánuj jako Architekt @tadeaskula
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Plánuj jako Architekt @tadeaskula

sobota 23.2.2019 od 18:00
Kavárna co hledá jméno, Praha

O akci

- Jak těžké je vědět, co v životě chcete? 🤷🏻‍♂️

- Jak si ze školy odnést relevantní vlastnosti pro 21. stol? 🏫

- Insta gram 💊

Více informací

Před dvěmi lety jsem si zkusil přednášet na TEDxYouth@SKOLAEUPRAHA a mluvil o tom, jak vystoupit z komfortní zóny. Sám jsem v té době ještě neměl hotovou ani střední a vlastně nevěděl jak s životem naložím. Teď je mi 21let a beru - vědět kam směřuji - jako samozřejmost.

Tento popisek píšu ještě ze zahraničí, kde jsem si na nový rok "nařídil" networkingování s dalšími cestovateli (nejsem moc social typ) a potkal jich opravdu hodně. Někteří byli i o 10-20let starší a tito lidé věděli, co od života chtějí. Jenže byli překvapení, že já vím. A pak tu bylo ještě více lidí - také o 10-20let starší - a ti stále nevěděli co se životem... a sakra se divili, že si s nimi povídá jednadvacetiletý "mladej" o svých plánech a snech, které denně realizuje.

No a tak podobně jako jsem před 2lety sdílel svůj příběh na TEDx, tak na něj v této přednášce navážu a doplním ho o prakticky jednoduchý postup, jak jsem se k tomu dostal. A třeba alespoň jednomu ze zúčastěných pomůžu např. při rozhodování se kam jít na školu (/zda na ní vůbec jít), jak žít více svůj sen nebo pomůžu lépe pochopit jak fungují ostatní a hlavně - poznat lépe sebe, protože tím to všechno začíná.

Mimo to budu trochu mluvit i o tom co dělám profesně: webové zakázky, expanze do zahraničí, vlastní startup, lektorství v korporacích... Vše z pohledu Architekta, kterým tak úplně doslova nejsem :)

Děkuji moc za zájem a budu se těšit!!

https://instagram.com/tadeaskula

https://twitter.com/tadeaskula