Předprodej byl ukončen

Každý umí zpívat
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba / Osobní rozvoj

Každý umí zpívat

22. – 24. února 2019 od 18:00
Centrum Loreto, Praha

O akci

Srdečně vás zveme na hlasový workshop Idy Kelarové a jejího týmu pod názvem KAŽDÝ UMÍ ZPÍVAT


Na tento workshop se může přihlásit každý z vás, kdo cítíte hlubokou potřebu si zazpívat. Idin způsob otvírání a objevování lidského hlasu není vedený zájmem o dosáhnutí technické dokonalosti. Není to snaha jak krásněji, silněji a lépe zpívat

Workshop je otevřen pro každého, kdo má chuť projít přes neskutečnou sílu předsudků, zvyků, zlozvyků a hlavně strachem, který nám brání v tom, nadechnout se, otevřít se a zpívat.

Každý má možnost si na tomto workshopu pod vedením Idy Kelarové zazpívat a inspirovat se její filozofií a její unikátní ojedinělou metodou. 

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost k poznání třicetileté intenzivní práce s lidmi a lidským hlasem, které Ida zasvětila svůj život.

 

Více informací

Ida Kelarová (rozená Bittová) je nepřehlédnutelnou osobností současné evropské hudební scény.

Je z národnostně smíšené hudební rodiny – otec Koloman Bitto byl významný romský muzikant, původem z jižního Slovenska; matka Ludmila, učitelka v mateřské školce, pocházela ze Slovácka. Dětství prožila ve Vrbně pod Pradědem, Prešově, Opavě  a v Horných Salibách. Studovala LŠU v Opavě a na Janáčkově konzervatoři v Brně (studovala hru na klavír avioloncello).

Výčet jejích aktivit je skutečně rozsáhlý. Ida je uznávanou a respektovanou zpěvačkou, muzikantkou, sbormistryní, hudební aranžérkou a producentkou. Ve své práci vychází ze znalostí a zkušeností, jež načerpala ze své práce v západní Evropě, inspiruje se svými východními a romskými kořeny. Snad nejznámější je její více než dvacetiletá práce s lidmi a lidským hlasem pod hlavičkou školy ISHV (International School for Human Voice), kterou sama založila.

V roce 2006 založila skupinu Jazz famelija, se kterou dodnes koncertuje a v roce 2011 založila romský děrský pěvecký sbor Čhavorenge, který dnes úspěšně spolupracuje s Českou filharmonií.

Více informací o Idě se dozvíte ZDE