Předprodej byl ukončen

Kubánská noc
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Kubánská noc

pátek 29.3.2019 od 21:00
Fléda, Brno

O akci

Zahalte se do vášnivých rytmů a nechte se vést tou nejlepší hudbou z Latinské Ameriky. Taneční temperament z nás bude mámit směs salsy, merengue, bachaty, cha cha cha, rumby a son. Autentickou hudbu předvede kapela Bohemios a výběr těch nejlepších kubánských rytmů předvedou Djové Chocolino a El Rey. 💃🏻🍹🎶

Bohemios

je skupina, jejíž specialitou jsou latino párty. Historie kapely se začala psát při náhodném setkání v Mexiku. Bohemios byli nejprve akustickou skupinou zaměřenou na folklórní hudbu Latinské Ameriky, hlavně son, canto nuevo, trova a balady. Ale zanedlouho zjistili, že moderní latino rytmy přijímá publikum lépe, a tak se do jejich repertoáru dostal reggaeton, salsa, bachata a merengue. Bohemios nabízejí spolu se svým živým hudebním vystoupením i taneční show, animace a školu tance.

Chocolino

je kubánský DJ, který kromě toho hraje na kytaru a bubny. Milovník hudby a latino tance rád baví lidi a tahá je na parket kvalitní selekcí kubánských rytmů, které dokáží strhnout i v moderní době.

El Rey

je DJ, který je ambasadorem kubánské hudby v rodné Albánii. V současnosti působí v Praze, kde na různých párty šíří karibské žánry z Kuby, Puerto Rica, Dominikánské republiky a Kolumbie. Jeho nejoblíbenější je kubánská timba, jíž nás dostane na parket i na Kubánské noci.

Více informací

Hudební noc horká jako vášnivý polibek mladé Kubánky a svižná jako život v Havaně po západu slunce.

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha