Předprodej byl ukončen

Monkey Business
HUDBA Rock / Pop

Monkey Business

sobota 18. května od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Monkey Business na Flédě s novou deskou Bad Time For Gentlemen.

Mizernej čas pro džentlemeny, skvělej čas pro fúzi elektroniky, funku, groove a jazzu. Cestu k dlouho očekávanému albu razí klip Kick The Stupid.

V květnu se opět můžete těšit na nezdolně optimistickou, neodolatelně sympatickou a bezkonkurenčně roztomilou hudební skupinu Monkey Business. Vyjede jako vždy v plné zbroji. S vybělenými zuby a novými zlatými můstky, nastřelenými vlasy, odsátým přebytečným tukem a titanovými hlasivkami z dovozu s dokonale procvičenými stupnicemi a rytmy posíleni o dvoje perfektní Hammondovy varhany. 

Respektované hudební seskupení kolem multiinstrumentalisty, skladatele a producenta Romana Holého s výraznými hlasy Matěje Rupperta, Tonyi Graves a nejnověji i Terezy Černochové ozvláštňuje českou hudební scénu už od roku 2000. Na kontě má osm dlouhohrajících desek s řadou hostujících hudebníků. Na poslední z nich „Sex And Sport? Never!“ (2015) se objevili například Mike Stern, maďarský klavírista Gábor Presser, Wabi Daněk, Mucha nebo Marta Kubišová. 

Vystupující

Monkey Business (CZ) – http://www.monkeybusiness.cz/

Více informací

Diskografie:

2000 - Why Be In When You Could Be Out 

2001 - Save the Robots

2003 - Resistance is Futile

2005 - Kiss Me on My Ego

2007 - Object of Desier and Other Complications

2009 - Twilight of Jesters?

2013 - Happiness of Postmodern Age

2015 - Sex and Sport? Never!